Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idi Inzko domu svomu a svoje mjesto ustupi Ciri Blazevicu !
HVALA NA PODRSCI TORCIDI I CIJELOJ HRVATSKOJ... NEMOJTE ZAMJERITI..TO JE OBICNA BALAVURDIJA IZ SUMSKE.... POGLEDAJTE SAMO POSTOVE I SVE CE VAM BITI JASNO DA SE RADI O JEDNOJ TE ISTOJ OSOBI - PARDON JADNIKU. **VRASTAN**
kakvija pacenika ima ovdi da ti se smuci zivot.... NAPRID Bosna TORCIDA JE UZ VAS
pa naravno da je RS uz Portugal kad nemate svoju reprezentaciju.... buaahahahahaha.....:D
PoZZ PORTUGAL.... RS je uz vas
FORCA PORTOOOO UltrAS , pičkice što ne iziđete na ulice u mostaru..a??
Poserem se na vaš islamske ...smrdljive....pičkice......bebebebeb
J.E.B.E.mo Sarajvo J.E.B.E.mo želju J.e.b.e.m.o. smrdljivu bosnu cjelu... ollleee
Ja sam AHMED.,,,,i navijam za PORTUGAL
AFERIM G-ne Inzko i CIROOoooooooooooooooooooooooooooooo HAJMO BOSNO BOSNO BOSNO BOSNO HERCEGOVINOooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo BiH4EVER!
Posro te on...i ti njega.....forca PORTOOO
Ti si hErCeGoWaNaC bwahahahaha (POZDRAV SVIM NORMALNIM LJUDIMA, HAJMO BOSNO I HERCEGOVINO)
ovaj Incko je takav levat da je ovo ziva bruka za EU i ono sto je nekad bio OHR. Pa on umjesto da uvodi red, on ide na utakmice i sastaje se sa Cirom... a sta ce jadan kad Dodik vise nece ni da ga primi!
Ustaso, Ajde ti nama objasni gdje je sad tvoja reprezentacija, a gdje nasa.Vasi ce iz autobusa navijati za nase jer sami ne znaju igrati. Daj opusti se jer znam da ti nije lako sto danas muslimani igraju a vi tzv kockasti sjedite kod kuce VOLIM TE BOSNO (bez ercegovine, jer to ne postoji)
nije hercegOvnu drago, njemu je milo (zabio do jaja)