Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lesinar Pippo je legenda kaznenog prostora i pencilin za ofsajd zamke, nocna mora svakog golmana i mokri san svakog trenera. @DNK, nemas pojma o zivotu, okani se fudbala jer taj sport ocito nije za tebe.
Majstore oprostio si se na najbolji moguci nacin, prekrasnim pogotkom u klubu kojeg si najvise volio, nemoj ici sad negdje igrati jos koju godinu i cao. ostani tu s ljudima skojima si 10 godina proveo i cao :D A ti DNK pogledaj malo na youtube njegove golove ces vidjeti kakav je to majstor. Da je vise ovakvih igraca koji kad ubacis loptu nadje se uvijek tu da je zakuca!
Ne znam samo šta da djecu učiš kako da čekaju lopte otpatke i zabijaju prazne golove