Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
------------------------------Buffon---------------------------------------------- Bonera-------------Thuram--------------Canavaro----------------Benarivo -------------------------------------Veron---------------------------------------- ----------------------Ortega----------------------D.Baggio--------------------- --------------------------------------Zola----------------------------------------- ----------------------Crespo-------------------Ciesa(Gilardino)-------------- ovo ja cisto da se malo podsjetim kakvu je ekipu Parma imala, stariji ce se sjetiti tandema iz devedesetih Asprilla - Brolin
hoces sad i inter pljuvati kao i milan zda ti materina ? nek si dozivio i ovu bruku da te salju na pozajmicu da bi doveli 21godisnjeg jos uvjek nedovoljno dokazanog alzirca!
ovim cassanom jos samo nisu guzicu obrisali...
Na šta Antonio spade ccc....
Stvarno na sta spade...Da igra u klubu u kojem su igrali Zola,Buffon,Cannavaro,Thuram....bas ccccc!!!!!
Ma jok bre da te mjenjaju za 21 god. alžirca i dodaju još para na to. Eto vidiš na šta ti mene tjeraš. Moram crtati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)