Službeno potvrđeno
0
Inter i Benitez raskinuli saradnju
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj bi i barcelonu raz.ebo!
Sace Beniteza sigurno dovest Gracic da trenira Olimpic ...
DOJAVE 10000 % .... BLOG: swan4inter-bet
GUUS HIDDINK TREBA DA VODI INTER
nikad lakse zaređenih 3 miliona
TCTC ako si rekao da je Benitez najbolji trener na svijetu dajem punu podrsku administratoru za brisanje komentara
Sigurno navijas za Liverpool pa si oglupio zbog Beniteza!
Deb.ilna administracijo jos deb.ilnijeg portala, nemojte mi brisati komentar. Stojim iza svega sto sam rekao... Benitez je jedan od najboljih trenera na svijetu, bolji je takticar i od Murinja, redovno ga je gazio, a osvajao je trofeje sa krs klubovima poput Valencije i Liverpoola!
ode braco u penziju,vrbanjusa trazi beniteza
Otisao Benitez=pojačao se inter!
@tctctc Ne seri
Velika greska Intera! Benitez je jedan od najboljih trenera na svijetu i najveci takticar danasnjice. Za lose rezultate krive su povrede i to sto Inter nema prave zamjene! Da su mu doveli Lucasa Leivu, Ngoga i jos jednog stopera i lijevog beka kao zamjenu mogao je i osvojiti LS!
svi idu, samo džeko kloc ostaje.
Inter je pusiona s Rafom ili bez , uzeli su LP na nafaku i nece opet za 30 godina da je osvoje !