Nogomet
0

Iniesta: U repki nema problema između nas i Realovih igrača

Totalsport
Andres Iniesta (Foto: AP)
Andres Iniesta (Foto: AP)
Andres Iniesta tvrdi da se u reprezentaciji Španije igrači Barcelone i Real Madrida ne gledaju preko nišana, iako je u nedavnim brojnim dvobojima dva najveća kluba upravo završene sezone bilo dosta izljeva animoziteta.

"U reprezentaciji nema problema u odnosima između nas iz Barcelone i Realovih igrača. Barem ih ja ne osjećam. Ako iko ima takvu vrstu problema, nadam se da će je i reći. Istina je da su se dogodile neke ružne stvari u susretima Barcelone i Reala, ali svatko treba razmišljati koji je njegov najveći interes. Sada smo svi pod istom zastavom i imamo isti cilj", miroljubivo je poručio Iniesta uoči subotnjeg susreta Španije i SAD-a u prijateljskom dvoboju.

Osvrnuo se klasni vezni igrač Barcelone i na trijumf protiv Manchester Uniteda 3-1 u finalu lige prvaka prošle subote na Wembleyju.

"Baš sam uživao u toj utakmici. Bilo je to najbolje finale koji sam doživio. Uvijek vam sa strane sve izgleda lakše nego što zapravo jeste, ali u toj utakmici sam se baš osjećao dobro na terenu. Kontrolisali smo utakmicu i znao sam da ćemo postići golove. Bio je to perfektan način za okončanje sezone."