Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hej jadovi od novinaraaa..
General manager, po kliksu tehnički direktor Champions in League, po kliksu Liga prvaka
Nekad imam osjecaj da ovi novinari uzmu izjavu od Xavija,Iniesta i ostalih spanskih igraca i onda stavljaju vijesti ali ne citavu izjavu nego je lagano isjeku , pa po djelice ubacuju a ono jedna te ista izjava koju mi moramo citati 50 puta.Doduse ne moramo ,vise ne citam cim vidim naslov o Murinhu nego samo udjem da im opsujem nanu novinarsku dosadnu.
""..tehnički direktor Jose Mourinho..."" "..Mourinho je s klubom po jedanput osvojio Ligu šampiona...""" Jos neka provala, ovo je premalo za "ugledni" Portal klix.
General manager, po kliksu tehnički direktor Champions in League, po kliksu Liga prvaka
koja crna liga sampiona??? svako danas i pise za portale... ccc
Pa mamu vam j e b e m simulatorsku i prokletu, pustite covjeka. Bas me zanima kako je to ostetio spanski fudbal.
U kojem je to paralelnom svemiru Real sa Mourinhom osvojio LP? :/
A i vi ste gospodo glumci ! Vidite sad kad sudije ne sviraju za vas nema vas ni na mapi...
Zato Smradridu sude sve živo... Nije ni čudo što ih Barca ne može pobjedit Smradrid kada postižu golove iz nepostojećih kornera, sude Barci nepostojeće ofsajde, ne sude penale Barci ko sada u ligi u zadnjoj minuti itd....
boje vas murinjo u stau... ne mozete prestati pricati o njemu