Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GOSPODIN
@realno: Prijatelju prvo se informisi malo pa pisi. U izboru glasaju kapiteni nacionalnih selekcija, tako da Xavi ne glasa.
To ti je tata! Je8em i tebe i senada lulicA U labrnju!
ovo je razlika izmedju velikih ljudi i malih kakav je zalizani kompleksas... ta ce valjda jadno i bijedno poniklo iz portugalskih bungalova pa se uzdiglo kad se docepalo para i sad konta ko je ko on! to je razlika izmedju reala nekad i sad! niko nije mogao pljuvati po realu dok su igrali raul, morientes, hierro, redondo, carlos, zidane, karanka, solari i kompanija koja je vladala evropom i spanijom 10 godina jer su bili GOSPODA kako na terenu tako i van njega i zbog toga su imali postovanje i mene kao navijaca barcelone, no sad se tu nakon ustolicenja cmarinja nakotilo ovih portugalskih firgosa da se jednostavno ne moze covjek nacuditi sta se desilo takvoj velicini kao sto je real... jedino jos sjaji ovaj gospodin medju stativama!
sad će ronaldo ponovo snimat gole reklame za šampon. pripremite se \"madridisti\" treba se spremit za dr.khanje hahahahha Iker je dingospo za svijet fudbala
ovaj momak definitivno nije za reala, jer je gospodin... ubio se za Barcu!
gospodin u rukavicama
\'ta će oni, džeko je za njih taraba. :D
lik je velicina. svaka cast.
i ti si pogriješio :D trebao si dodati i selektori i novinari iz svake zamlje po jedan
Iker direktno ovoj trebi u lice :D gospodin cojk nego ko je ova pi*ka sa desne mu strane
Baš me interesuje hoće li ti pajdo Xavi glasati za tebe?!
Sukno bi sebi, samo da mogu....
Lako je Ikeru, kada on nema konkurenciju.