Samuel Eto'o
0

"Igramo protiv najboljeg i najboljih"

Totalsport
- Postoji li nogometni bog onda je njegovo ime Lionel Messi. To je jednako tako tačno reći kao i da je Barcelona trenutačno najbolja momčad svijeta - veli u najavi polufinala nogometne Lige prvaka Interov napadač Samuel Eto'o.

Još prošle sezone Kamerunac je nosio dres katalonske momčadi koja ga je proslijedila Interu (uz novac) za švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića. Mnogi su oglede Intera i Barcelone kroz grupnu fazu Lige prvaka gledali baš u kontekstu sučeljavanja te dvojice nogometaša, no u trenucima kada Messi dominira nogometnom igrom fokus je bačen na genijalnost omalenog Argentinca.

Iako je s njim godinama dijelio svlačionicu, pa zna što sve Messi može, Eto'o nema namjere unaprijed otpisati finale natjecanja čiji naslov prvaka brani njegov bivši klub.

  • U nogometu je sve moguće. Želimo ostvariti san i imamo pravo nadati se. Spreman sam podložiti se momčadi i raditi za svakog od suigrača kako bismo u tome i uspjeli. Jesam li na vrhuncu svojih mogućnosti? Ne bih to mogao reći. Uvijek postoji nešto što se može popraviti, pa mislim da niti takav vrhunac ne postoji. Ali, da sam zadovoljan svojom formom i igrama, jesam.

Prva polufinalna utakmica Lige prvaka između Intera i Barcelone igra se u utorak na San Siru.