Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A u kakvim su to uvjetima igrali igraci Lecha ?
Sempre fidelis ! ! ! !
Tisina, brdo sansi i ne mogu prazan gol da pogode,sramota, potreban im je jedan dobar napadac,jedan mlad i zeljan. A onom IIaquinta da lep daju ispisnicu.
olešio ih leš, bolje da se poklope i ćute
Uslovi za igru su bili teski , ali klub kao Juventus bi trebao bez problema dobit Leha . Zato Delneri , cuti
a i prošle godine ste namjerno ispali iz EL da biste u prvenstvu završili šesti,pa ima pravde, neka hočete vi krasti
vjerovatno su im bili neregularni uvjeti i protiv salzburga u 2 utakmice i protiv Leha u Torinu.vjerevotno je bi neregularan gol makazicama i sa 25 metara Rudnewsa u Torinu.nemogu ovog papanluka.prihvatite da niste bili dovoljno dobri.
Kakvi su bili uslovi do ove utakmice ???
juve jos nema dovoljno dobrih igraca za borbu na dva fronta,tako da je ovako bolje.ionako LE za Juve nije ni bitna,bitniji je plasman u LŠ slijedece sezone forza Juve
Ove sezone Europe League smo igrali u fazonu: \"ako prođemo dobro jeste, ako ispadnemo nema veze\" To mogu samo velikani. FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
plači mala plači, ost\'o sam na rači ;) ;) ;)