Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko po trofeje a neko u granap po virslu..
Plavi vlak mnogo jak !
@C... Ma m.r.s. ti i tvoja prava raja iz Kladnja.... Pojma vi nemate sta je prava raja i kako se ona \"mezi\" kada je u pitanju rivalitet.... Glupane ja ne govorim da se treba mrziti, tuci i sl., ja govorim da je zeza izmedju navijaca dva kluba uvijek postojala i uvijek ce postojati dok je nas pravih sarajlija, a vi koji smatrate da treba podilaziti jedni drugima ustvari govori da nemate pojma sta je sarajevski \"duh\".... Prema tome papci prestanite drzati predavanja nama pravim sarajlijama kako se trebamo ponasati, nego ucite od nas kako se to radi!
@ BRK Ako si ti iskompleksirani d.e.b.i l i cudno ti je sto su Pitar i Manijak kao braca, slazu se i nemozes to da vjerujes tvoj proble, lijeci se. Meni ce vazda brat biti onaj za kojeg ja smatram da je dobra osoba i posten covjek bez obzira bio Manijak, Pitar, Vuk sa Otoke, ili ne znam ni ja ko vise. Prema tome takvi kao ti nikad nisu bili dobrodosli u ovom gradu! Prava raja zna o cemu pricam...Lijep pozdrav...
u banja luku stižemo a ubrzo 2 pokala džemo!borac-željo 1-4
Kuci pa mezi..
5.4 za borac dogovorena tekma
hahahahahaha mi imamo dvije titule iz bivse yuge
Mnogo ste hafifni...
UUUUUUUUUUUUUUUUU PLAVE BOJE, NJIMA JA SAM OBOJEN UUUUUUUUUUUUUUUUU PLAVE BOJE, NJIMA JA SAM OBOJEN UUUUUUUUUUUUUUUUU PLAVE BOJE, NJIMA JA SAM OBOJEN
Zeljeznicar za zivot cijeli ! Dupla kruna !!!
ADILOVICUUUUUUUUUUU ADILIOVICUUUUUUUUUUUUUUUU
Ja sto ne mogu ove koji se predstavljaju kao Pitari, a ustvari su strumfovi. Prestanite sa tom praksom, previse je providno. @SA Nemoj ti brinuti za grad koji si juce dosao u njega. Ovdje je uvijek raja \"mezila\" jedni drugi i to je krasilo grad Sarajevo, ne treba se udarati, ali zdrava \"meza\" je uvijek dobro dosla.
Naprijed plavi aLE !
@bordofan Hvala brate!Zbog takvih ljudi kao ti,ima nade za ovaj nas grad.Pozdrav
Mašindžije je stari naziv i nevidim ništa loše iako sam Pitar.