Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko god da ih zaustavi ima vas da samelje, ko Getafe xD
Koliko jadan moraš biti da čekaš da Barcelona kiksa da uzmeš prednost. Došlo vrijeme za Real kad se više raduju tuđoj nesreći nego svojoj sreći.
Baš ste kmice katalonske, i pitarske a i balave.......... LJubimci vrtnih patuljaka od jučer, na prangiji vas nosam...
Pepe le Fuj! Ne smrdi!
Hahaha levala cuj neko ce zaustaviti barselonu,pa ako zelite titulu zar nebi vi to morali ucinit,a ne da cekate da neko drugi hahahah
pa brate zar nije tako sa svakim klubovima .. svako se raduje kiksu svog rivala ?? ne kontam sta si htio reci :SS
Možda neko, ali vi ne sigurno
Sad su svi tuzni ,hahaah nadajte se da ce \"\'Mali\'\'nogomentni vanzemaljci negdi kiksat da se vi ko hinje prikradete i uzmete dio kolaca .Sace El klasiko i tu je kraj za vas sto se tice titule Spanskog prvenstva kad vas oderu i pokazu vam ko je BR 1.
Slušajte majmuni regal madrida: VI STE FUDBALSKO SMEĆE,na čelu sa ćelavim majmunom pepeom. TIII ćeš majmune biti zaustavljen kad ti neko polomi obje noge na tri mjesta.To ti želim od sveg srca. P.S.Na You.tube možete vidjeti sve pepeove divljačke startove.Ovom fudbalskom mongoloidu treba zabraniti da igra lopte!!!
minus 8 ...a ni zima nije pocela :))
Pepe...DUVAJ GA!! To na šta se vi oslanjate ne rade ni u našim napaćenim klubovima..cigani, zato će te lagano Barci u leđa gledat
kad\' onaj boris bilic kaze \"skupne\" faze oci bi mu izvadio
zaustaviće ku.r.a.c
GOLOVI NA ; 4 fudbal .com
nosaj kad si hamal :P
na rcu vas nosam !