Nije previše mario
72

Igrač Argentine je cijeli doček proveo bez majice na suncu, pokazao opekotine koje su nastale

K. H.
Foto: Screenshot/Twitter
Foto: Screenshot/Twitter
Nogometaš reprezentacije Argentine Alejandro Papu Gomez čitav doček u Buenos Airesu proveo je bez majice i maksimalno izložen suncu, a sada je na društvenim mrežama pokazao posljedice takve nesmotrenosti.

U Argentini je priređen zaista spektakularan doček za nogometaše koji su u Kataru nakon 36 godina osvojili titulu prvaka svijeta, a tokom proslave i dočeka, neki od igrača su se opustili na suncu i bez majice provodili vrijeme na autobusu s otvorenim krovom.

Kako su bili izloženi suncu, a i prepuni euforije zbog svega što se dešava, zaboravili su na posljedice koje mogu imati zbog te nesmotrenosti, a na kraju je Alejandro Papu Gomez dobio opekotine na tijelu i jasno, barem u tom smislu se nije dobro proveo.

Na ulicama Buenos Airesa, pisali su mediji u Argentini, bilo je između četiri i pet miliona ljudi, koji su stigli u centar grada kako bi pozdravili nove šampione svijeta.

Podsjećamo, Argentina je u finalu bila bolja od Francuske nakon boljeg izvođenja penala, a u nokaut fazi bili su bolji redom od Australije, Nizozemske i Hrvatske.