Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pod hitno rijesavati papire Hajrovic je bolji od Zahirovica duplo.On bi bio veliko pojacanje za nas.Srce je bitno kada igras za reprezentaciju,ali kvalitet je još bitniji.BiH reprezentacija ima dvije jako slabe karike ,a to je zadnji vezni i lijevi bek.Sa Hajrovicem i Kolašincem bili bismo 30% jaci.
Sjedices na klupi u Bosni, bar neko vrijeme
Znao je Hitzfield...Isset Hairovitz...buhahahahahahahaha,šupak ...a sad navalite sa minusima ...lik nema ništa sa BiH,a portal se živ slomi sa njegovom promocijom...pa pišAte više o njemu,nego što pišete o ostalim fudbalerima...Jelavić je ,,naš,,više nego ovaj,ap ni slova o njemu...
Ako ovaj lik,putem nekih mućki,u šta sumnjam,ipak uspije da se uvuče u državni tim...treba mu...zna se šta...
a koji to ostali fudbaleri daju golove? Jebavić?? Hajrović nema ništa sa BIH? Isto ko ti s pameti! De ba komentariši poljoprivredne teme, ostavi se fudbala!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jebe nam se.
ma ja - lupajte minuse samo. Brzo zaboravljate šta je momak izjavljivao i kako se odnosio prema BiH. Taj nije Zmaj i nikad neće biti! :)