Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Štimac legenda !!!
Ouuu,tesko na facebooku napraviti profil pod tudjim imenom.A jos je teze povjerovati da ima debila koji vjeruju da je ovo Stimcev profil.
moze biti najbolji fudbaler na svijetu ali ako misli da je veci od ekipe ne zvati ga, smao moze unijeti razdor u ekipu, pogotovo ako je u pitanju mlada reprezentacija...a stimac je idiot svadja se sa svakakvim debilima na fb umjesto da se bavi reprezentacijom, imaju pune ruke posla sad ce kvalifikacione utakmice
Nije trebao to raditi, trebao se prvo posavjetovat s nama sa Klix-a
Dobar je Stimke, al' za facebooka.
Znas sta? manimo se njega nego izvjestajite kako je dzeko dobro igro, kako je bicakcic igro cijelu utakmicu ibisevic masina spahic lepi begovic zmaj od golmana, sad ce ba nasa utakmica pisaj druge..
Tako je @stacey ! (Y) A uostalom Klix.ba kasnite, ova vijest je već obajatila !
Igor Stimac je najveca propast NS Hrvatske odkad postoji. Svima je poznato da je doticni kafansko-mafijaskog karaktera, te da probleme obicno rjesava silom i vrjedjanjem poput njegovog ahbaba Mamica. Osim sto je teski nacionalista i primitivac, nenormalno je nametljiv, pa smo se morali cesto smarat slusajuci njegovo nadri elokventno razbacivanje pojmovima 'kombinatorika', 'sustavna dinamika', i ostale akrobatske pokusaje da ispadne pametan. U isto vrijeme radio je na rusenju Markovica i preuzimanju Nogometnog Saveza anam njihovog. Sve u istoriji ovog karaktera je sramotno za javnost i tako treba prema njemu i da se ophodi. ufffffffff kako ne mogu smislit ovog tipa .... elem - mogao bi ih vrlo lako kostati neodlaska u Brazil a sami su krivi kad su izabrali ovog kriminalca
vala uvijek je i bio prepotentan...samo je pokazao pravo lice
E kralju, nick ti je legendaran. Oplako sam :)