Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ HZ Divizion Složio bi se u onom dijelu oko kraklja i štimaljke,potpuno.Ali Guardiola,ipak ima bolju momčad,ako bude samo do toga,pregaziće Inter.Vidićemo,i nemoj šta zamjerit,dobro si to napiso,bravo!
.... volio bih da griješim, al Murinjo je stvarno već u finalu..... .... gledam ga kako se šetka Bernabeu stadionom u svom kaputu krojenom bezveze..... .... Murinjo je puuuuuuuuunoooooooo iskusniji od žutokljunca Gvadiole, a i kralj i Real će učiniti sve što je neregularno kako bi spriječili Barcu da zaigra u finalu na Bernabeu.... Vidjet ćete da će SUDIJA bit onaj fantom što je sudio ĐAVOLJJU RUKU sa Henryjem i R. Irskom, ili stari lisac Rosseti, ili onaj L0PENDRA koji je Bayernu naštimao prolaz.
Barca obicno dobro igra kod kuce. Ne vidim razlog zasto nebi spucali Inter 2-0. A sto se domace krune tice, nadam se da ce nastaviti sa dobrim igrama i osvojiti sampionat. Vidjet cemo u srijedu sta ce se desiti.
i da ostanu bez obje titule, ubili su real u oba susreta.....to je ono sto boli kralja i krunu....viva barca
Velika Barca uzima ligu sampiona ove godine zivi bili pa vidili.... za pepea postovanje u svakom smislu.. Go Barca go....
@ Alma aj daj pi..cke znam da imas :r :D
haha kad ostanu bez titule u primeri i bez pehara u ligi prvaka xD
Murinjo je u finalu jarane
Bitna je borba , rezultat ce sam doci, pogotov kad Dzekson dodje... Dijamant