Pratit će ga skauti tima iz Londona
0
Ibričić zanimljiv menadžeru Tottenhama
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi gore iznad... kakvi jadnici... Umrite žohari, čevjek je do sad postigao više nego što ćete vi i vaš okot do kraja vaših života. Bravo Ibričići, majstore.
eee moj boze ovog našeg zavidnog i ljubomornog naroda..... ako vam toliko ne pase sto vi niste postali fudbaleri pa igrali za barcu, real itd.... sretno mu gdje god bio:)
Ja sam iz Splita .Ibro je car,vole ga u Splitu ka i u Sanskom Mostu.Po meni Ibro daje više za ekipu nego Modrić.Modrić je precijenjen a Ibro nažalost podcijenjen.Budite ponosni na Ibru jer se on ponosi sa BiH.Orilo- gorilo Ibro mi te volimo.Sretno ti majstore gdje god da odeš.
Ibro majstore ne idi u Tottenham.Samo ćeš pasti u formu sjedeći na klupi.Kranjčar, Pavljučenko i ostali fudbaleri sjede na klupi,a u reprezentacijama svojim su među najboljim igračima.Ibri bi odgovarala engleska liga ali da sjedi za pričuve u Tottenhamu.
Tvoja mama gleda samo obrezane!
HALID BEŠLIĆ JE BOLJI IGRAČ OD IBRIČIĆA!
trule ABD pa da predes u englesku uskoro krajina je uz tebe komso samo naprijed.....najbolji si
jest, modric je rinaka zato ga i hoce chelsea i zato je najplaceniji u tottenhamu, a ovaj nas velemajstor za kojeg je modric nula igra tamo nedje u ligi ranga cvajte... dajte ba budite realni modric izmislio fudbal za ovog papka!
hahaha, jest aha, jeli to ona ista bomba kao Spahic u Arsenal???...daj ba stipu suplje,,,niste vi talentovani kao srbi i hrvati...
grije klupu u Rusiji,a ode u Tottenham...vjerovatno im treba neko da Modricu,Corluki i Kranjcaru cisti kopacke.ajde,,B.O:S:NJ:CER:OSI,uzivajte u bajkama i gledajte svake godine Vidica,Ivanovica i Krasica na kanalu vase omiljene televizije BHT
Malo mi cudno ovo i ovi novinari.. Kao prvo Ibro je prespor za Engleza nazalost. Kao drugo sjedi i grije klupu u Lokomotivi. Kao trece igraci poput Kranjcara sjede na klupi Tottenhema i sad da tu za Ibricia bude mjesta. Sve ima samo logike nema. Da se radi o Pjanicu ili nekom drugom nasem igracu povjerovao bi u ovu vijest al za Ibricica nema sanse. A i da je njega Redknapp hjeo doveo bi on njega iz Hajduka znaci HNLa kao i hrvatske reprezentativce..
Modrić prelazi u Chelsea,a Ibričić suta loptu po ruskim pustopoljinama. Al mora da je senijad samo zrtva lošeg skautinga. :)))))))))
pa tvoja mama nije mislila tako kad joj ga rvat zadav\'o
osim sto ste ljubomorni primitivci, jos ste i nepismeni, malo citajte ljudi,a ne mojte cekat kad ce postaviti neki novi clanak, da bi vi mogli prosipati vase neukusne komentare, malo edukacije ne bi skodilo
Ibricic je za stakora Modrica izmislio fudbal gdje moze neko bit velemajstor a zapetlja se kad god ima loptu
idi ibra, ako za Boga znas iz Rusije, velik si ti igarc da bi u Rusiji vrijeme trosio
glup si ko racku. modric je majstor, velemajstor....da nam je ibricic i blizu modrica.