Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Ibra je ziva legenda
PROCITAO,TOPLO PREPORUCUJEM SVIMA
Mama svih navijača Farse/Uefalone sada ode dok pišem.
On je igracina i svaka mu cast na fudbalskom umijecu, ali knjiga mu je povrsno i egocentricno smece koje nije vrijedno spomena a kamoli nagrade.
drugi dio knjige,kako sam ovakva legenda mogao popusiti u barceloni....pa ipak sam ja legenda.....ne kontam.
On knjigu nije ni pisao neko neko drugi, ne da mi se sad googlati, svedjanin je, takodje pisac. Znaci, Zlatan je to nesto ispricao a onda je PISMENI covjek to uradio kako treba, slozio, dodao stilske figure.... Mogao bi se kladiti da je Zlatan nepismen. Nepismen u smislu da ne bi znao sastaviti obicni sastav za djecu iz petog razreda \"Kako sam proveo ljetni raspust\"!
@a Ako ne možeš Ibrahimovića reci nam bi li mogo koji njegov euro od dosad zarađenih 200 Zlatanovih miliona eura.Je li...LICEMJERU!
za ono malo vremena sto je igrao u barceloni upisao je 16 golova i 29 asistencija.. dovoljno
Rijetko sta komentarisem iako vas pratim redovno.U Barceloni ga niko ne podnosi,jeze se na negovo ime,ustvari vrijreme koje je proveo nije prakticno ni mrdnuo \"guzicom\"sa izvinjenje.Ja ga licno ne podnosim samo zbog toga.sto nikad ,za vrijeme koje je proveo u Barceloni nije pomenuo da je i Bosanac,a u velikom broju media bosanskih sam procitala koliko voli FOL Bosnu.
a sto ne mogu ovog ibrahimovica
svaka čast ibrahimoviću na knjizi, dokazao da nisu svi fudbaleri glupi
a nas ;)