Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije igrao za real jer ga nisu zvali :)
Zlatane frajercino 😍
U are the one, my No1.
ZLATAN JE VELIKI IGRAC ALI PO PONASANJU PRAVI BALKANAC JEDAN OD NAJSKUPLJIH IGRACA NA SVIJETU JER NJEGOVI TRASFERI SU DO SADA KOSTALI PREKO 180 MILIONA
Joj provale, Real da uzme svedskog firauna, I don;t think so!
Ima li kakva dojava za veceras, lepte***?
Igrao bi sve ove godine Zlatan Ibrahimovic za Bosnu i Hercegovinu,da ga"strucnjak"Muzurovic nije odbacio od B.i H.za sva vremena govoreci Zlatanovom ocu Sefiku,imamo mi u Bosni takvih kao tvoj sin koliko hoces!
Ne volim fudbal niti se razumijem u fudbal, ali Zlatana mnogo volim.... Zlatan Ibrahimovic
Znam da si ljubomoran na Zlatana... ali dzabe, nikada neces moci biti kao on.. Zlatan <3 <3 <3
Cestitke za predivno ime .... Wunderschoen. Es ist nichts and niemand zu vergleichen mit einer ausgebildete, selbstbewusste, kluge and, natuerlich, stolze bosnishe Frau. Sie sollen, bitte, immer sein. Wunsche ich Ihnen auch. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (25)