Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda je podnio zahtjev za useljeničku vizu. Kada hoćeš da se useliš u neku zemlju tražiš useljeničku a ne iseljeničku vizu. https://usvisa-info.com/sr-BA/selfservice/us_immigrant_visas
Ibra = king
Zlatan se potajno fura na djevida bekhama. Vidi te mu bradice i brkova a i tetovaze su tu.
Izbjeglica.Tipicno balkanski mentalitet, samo neka je hljeba preko pogace trazit. :-D
modem33, glupko jedan nakaradni, da ti malo otvorim oci krmeljave. Svedska je zemlja za pozeljeti, pored Norveske idealna za zivot. Francuska, Engleska, Spanija, to su zemlje fudbala, tamo su pare.Medjutim on zna da tamo vise ne moze i nema sta da trazi, sto zbog godina, sto zbog svog karaktera, sto se vidjelo zadnjih nekoliko utakmica.Zato umjesto da do lagane penzije uzme sve moguce pare od Etihada u PSG-u gdje se sad nalazi, ali ne, prokletinja njemu je to malo, on hoce Americke dolare,hoce gutu a ujedno i da bude prvak sa nekim klubom u nekoj ligi,pa makar to bila i Americka, posto zadugo nije podigao pehar ni u jednom klubu.A to sto se tice moje panonske bare, slobodno bujrum fosilcino dodji nekad okupaj se pokusaj da saperes svoj smrad kojim trujes sve oko sebe imbecilu.
supermrga isti gore komentar se i za tebe odnosi...
Tace on
Zlatan je ozenjen Sveđanko, jeste da je starija skoro desetak godina ali on zivi sa njom ima dva sin. Drzavljanin je Sweden, tako da moze ziviti bio gdje u EU, a iseljenicku vizu nije sigurno trazio jer nema razloga. Upoznala sam ga u Sweden tako da je covjek skroz ok ovako, Svedi ga gotive, a mediji ga bas ne vole nesto pa tako moraju nesto i pisati ...
Baš u Sweden si ga upoznala,i Bogati šta priča?
Pita za tebe.........
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Šta će siromah ode da još zaradi para , malo mu ovo što je zaradio
ode preko bare zbog proklete pare,ode preko okeana zalosna mu nana
Jesam vala :(
hočeš direktore datkažeš da jetovaj cigan !!!!
Kod njega vazda neka šprdancija u životu...samo pitanje do kad ?
Njegov život, njegov problem.
zhivot jest shpdancija, samo shto ga mnogi preozbiljno shvataju.... kad radish ono shto volish, onda mozhesh da se zahebaesh do mile volje.