Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne postoji luđi igrač od Ibre. Frajer daje golove odakle god hoćeš i ima najluđe poteze. Kad se on povuće, biće to veliki gubitak za fudbal,
YEBE SE ĐEKE ON IGRO NE IGRO 200 MILJA OJRA UZME SVAKE HEFTE
Vidim zavidnih ovde Ibrahimovicu, svako je imao priliku da starta u fudbalu i bude slavan...! Kazu da je uspjesan covjek onaj koji moze da postavi cvrst temelj od cigala Koje drugi bacaju na njega!
bez njega murinja i baloteliija fudbal bi bio.....
Ibra moze sa stomakom da dadne gol
PSG ce osvojiti LP, hahaha, ti si imao sansu da osvojis LP sa Interom ali nisi poslusao Morinja i ostao jos jednu sezonu, sad ces je osvojiti al u qurcu.
Hoćeš kralju, dok god mogneš 'bakice' zadovoljiti možeš i fudbal igrati. Ma šta fudbal igrat' možeš ba astroMaut postat u 40toj
Jesi pametan, i smiješan..
A što to? Ti se osjećaš 'umorno'? Slomile godne a?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
koga in te re su je
PSG osvaja LP? Izgleda da Ibra zna nesto sto ostatak ne zna. Platini i Sep jos uvjek povlace vezice ;)
Ne vjerujem da će završiti karijeru, ima on još ako ništa 4 godine do toga.
Nećeš , Allaha mi
uvijek je on bio genijalac na terenu, uvijek (od kada je postao poznat) je nastupao u medijima i privlačio pažnju na sebe, ovako ili onako, ali mi se nekako čini da se vinuo u zvijezde i da se puno više provlači i kroz medije, i napuhava se sve oko njega u drastično većim količinama od normalnog od kada je stigao u PSG.
Zaboravio je u intervjuu napomenuti da je to odlučio uz moju dozvolu :D
Vala dabogda zavrsio danas.Bahati,sebicni i arogantni gade koji sebe samog smatras Bogom i covjeka iznad svih.A nece ti se ni zaboravit ono za onog djecacica.
Vidim ti ga dobro poznajes preko novinskih clanaka.