Predali "scudetto" Juventusu
109
Ibrahimović: Ova sezona je jedan veliki neuspjeh
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
igracina
joj sto ne mogu ovih milaneza jbte... pa cestitajte ko ljudi na scudettu, cuj prepustili, pa izvini Bgt vi niste prepustili vec ste IZGUBILI utakmice na kojima se dobijaja scudetto. Uostalom, i od nas ste izgubili. FORZA JUVE
imali smo skoro kompletan sastav protiv intera pa izgubili, nema se tu dalje sta pricati. Juve zasluzeno osvojio
tek ce biti neuspijeha lako je bilo dok nema juventusa....bolje mu je da ide u real
Pa vama je glavni igrac na sredini Boateng a Pirla ste pustili da besplatno ode upravo u Juvenuts, mislim sta reci... tad je imao 32. godine i itekako je imao jos sta ponuditi, sto je i pokazao u crno-bijelom dresu. A vi Muntarija posudjujete od najveceg rivala da pokrpite sredinu, sramota. A ovi sto se vade na povrede, pa nije niko kriv Milanu sto im igraci skupa imaju vise godina nego prosjecan dom penzionera. Abbiati 35 g, Seedorf 36, Nesta 36, Ambrosini 35, Zambrotta 35, Yepes 36, Van Bommel 35, Inzaghi 39, itd. Uostalom, na lose rezultate radi povreda ionako se vade samo najvece pichkice i luzeri (vidi pod: Arsenal / Wenger)
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
zaigraj na sp za svoju Bosnu u inat svima. ti si faca
- Najvažnije je što će s nama ostati naše dvije najveće zvijezde Ibrahimović i Thiago Silva – rekao je Galliani i tako odbacio mogućnost odlaska njih dvojice u Primeru. Naime, nagađa se da je za Ibrahimovića zainteresiran Real, a za brazilskog braniča Barcelona. I tako najavio da nece nikoga od velikih zvijeza dovesti u AC penal...
prepustili su nego sta. ekipi je falilo po 10 igraca tokom cijele sezone. ne znam jesu li jednu tekmu odigrali a da su priblizno najjaci tim mogli izvesti. greska je bila sto su se puno forsirali u ligi prvaka i to se odrazilo na igre u domacoj ligi. pa jbt nema te ekipe koja ce osvojiti bez toliko igraca na raspolaganju tokom sezone. takva ekipa ne postoji, a oni su zamalo uzeli skudeto.
ne sikiraj se ibro odzece onim mafijasima iz torina opet titulu
Ibra ne seri, Forza Juve !!!
http://q.gs/1663782/jaaaa-di aaaaa jos jedna iz rsa mala :D
fuck you ibrahimovic
DRŽAVA ŽELJO !
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS!!!!!!!!!