Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ibraka, ti si moj kralj...
ZLATAN je kralj--rodio se u svedskoj i voli svoju svedsku i razmislja ko svedzanin--Zlatan je dijete iz mjesanog braka i ovo je naispravnija odluka -a i sami Svedi su ga digli na samom pocetku u veliku ZVIJEZDU-zna to ZLATAN dobro kako se igrac moze upropastiti kad neko hoce i zato je zlatan --veliki ZLATAN u SVEDSKOJ
Najbolji dio izjave je onaj ka kaze da ce igrati dok je psihicki stabilan. Drag mi je izmedju ostalog sto nije psihicki stabilan.
Posteno samo nikad ne mogu prezaliti sto nije zaigrao za nas. Doduse morao bi se malo za vrat sa Spahom jer samo jedan moze biti sef ali samo nebo bi nam bilo granica. Inaceza mene najjaci igrac ovih prostora svih vremena.
:::::::: sve te price kako je Zlaja dosao da igra za A2 repku, pa kako su ga slagali, pa kako su mu rekli "IMAMO TAK´IH KOLKO HOCES" i slicne gluposti su NAJOBICNIJA SARENA LAZ !!! U to doba je to bilo OK, jer je trebalo smijeniti UBLEHASHE iz tadasnjeg Saveza BiH, ali treba reci otvoreno da ZLATAN IBRAHIMOVIC NIKADA nije trebao zaigrati za BiH !!! Sve sto je istina je ta da je Zlajin OTAC SHEFIK IBRAHIMOVIC negdje IZJAVIO (navodno) da bi on citiram: "VOLIO DA MOJ ZLATAN IGRA ZA BIH", zavrsen citat. Zlaja je PROSLOST, on o Bosni NIKADA ne govori NISTA i mnozi nas sa NULOM, tako da je nemam sta reci o tom LIKU !!!
on je ziva legenda!!!!!!!
Sve ono što je napisao. Fali mu sekunda. Jedna mala sekundica... I to je to.
volio bi on da nije nikad ni zaigrao za njih :)
"dokle god i psihički budem stabilan" ovo je malo cudna izjava. Hoce da kaze da mu malo fali da skroz pukne.
Nek poprica malo sa hajrovicem pa cemo vidjet onda !!!
ma ko HEBE ovog ublehasa
Nemoj tako, čovjek se nudio da igra za Bosnu, ali naši tadašnji 'ZNALCI' (karinaši) nisu vidjeli talenat u njemu. i čovjek zaigrao za Švedsku. Ko nas jebe kad smo glupi!!
@ Mistic NIJE TACNO !!!!!!!!!! Zlatan Ibrahimovic se NIKADA NIJE NUDIO da igra za BiH !!! Ja sam ga cuo LICNO u ZG na pressu, kad je rekao da GA NIKO NIKADA NIJE
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
*bo vas on! kad srbi iz rs nastupaju za srbiju oni su "izdajice". a ovaj supak je dobar? bolesnici jadni!
nekim dijelom se i slažem, al' jesi l' ti pročitao gdje bilo, da je NSBiH nekoliko puta odbijao Ibrahimovića i njegovog oca, kada su se nudili.Imaš to u njegovoj knjizi, pa pročitaj.Znači, on i babo su htjeli da Zlatan igra za BiH, al' su ga naši papci odbili.
BHlove Ja pročitao knjigu i kolko znam nije nigdje spomenuo reprezentaciju BiH uopšte
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bosnjo pravi !!!
Nisam napisao Bosnjak vec Bosnjo. Bosnjo je nesto drugo. Naucit ces.
zlatan je iz mjesanog braka konjino---nocerino
PRIKAŽI ODGOVORE (2)