Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim ovog lika...Ako ništa bar je zanimljiv...
sve sve al nikad nominovan za najboljeg igrača na sv. nema ligu prvaka elem da je dobar jest ali kada se gleda zaradjeni novac....
I SAD KA'ETE ON NE VALJA JER JE EGOIST. ON BAREM NE GLUMI I TAKAV JE KAKAV JE. NEBI MIJENJAO STAV, ORILO, GORILO.
Da je u Bosni ljudi bi ga zvali kloc il tako nesto ali tamo je car Izjava kolege da me fudbal zanima ,igro bi ga
Uvijek ti je bilo mjesto na samom vrhu , ali to je nedovoljno. Ti si no.1 i klasa prema tome ne trebaju ti neke dodjele i prestižne nagrade da bi to saznao :))
Zlatan svrsava kad pomisli o sebi...napisao sam jednom da je kao fudbaler odlican,ali njegove ljudske osobine su sumnjive ...ohol je i bezobrazan i to je ono sto ga je uvijek udaljivalo od svake bitnije individualne titule.
udaljavalo:)
Zlatan ima potpuno iskrivljenu sliku o sebi, pa naravno da je Borg bolji sportaš od njega! Borg je dosegao vrh u svome sportu, 11 GS titula, broj 1 na ATP listi, a Zlatan nije osvojio ni Svjetsko, ni Evropsko prvenstvo ni Ligu prvaka.
Ibra je odlican fudbaler,
Što se više preserava ovaj kljunaš.
znaci boze cojek je legenda,a legende zive vjecno
Eto da si igro za Bosnu bio bi prvi xD
ja sam slusao jednom prije nekoliko godina kad je dobio drugo dijete i pita ga novinar za pol djeteta a on kaze pa zar je to čudno pa zna se kaze on"muškarci prave muškarce"posto ima dva sina
Za mene si legenda i broj 1.
Mislim da si i u Švedskoj nezasluženo na drugom mjesti. Borg bi tu trebao biti, a na prvom legendarni Ingemar Stenmark. Jbg, Zlatane, fakti su fakti. A ti nemaš zlatnih kruna. Čak ni sa fudbalskom reprezenacijom Švedske nisi ništa napravio, mnogo su oni veće uspjehe bez tebe pravili: 2.mjesto na Svjetskom prvenstvu 1958. 3.mjesto 1950. i 1994. Kad bolje skontam ne može ni u prva tri švedskog sporta, jer je od tebe uspješniji i Tommy Salo, legendarni golman hokejaške reprezentacije Švedske koji ima OI zlato iz Lillehammera i nevjerovatnu klupsku karijeru u NY Islandersima i Edmonton Oilersa.
Pa i Larsson ima champion ligu
Složile ti se kockice Zlatane i svaka ti čast što si iskoristio priliku. Mog'o si inače negdje struhnut' tako da 2. mjesto, i to iza Borga... Sretno dalje!
Heeej znate'l vi ko sam JA? Ja sam Ja p Ja! Kao fudbaler- nemam komentara, kao osoba- egoizam ubija....
seljak ostaje seljak