Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je pao u ocima kad je ostavio malog da ga ceka nako bolestan u invalidskim kolicima, aa on igra tenisa... sto je najgore jos mu je na noge dosao dusa slatka.... to kad sam procitala, stvarno kao covjek ili insan mi je pao u ocima!
ja ne vjerujem ni jednoj prici jer se poslije pojavili razni natipsi da uopce nije znao da će mali da dodje u pariz, a zena koja se poduzela da to organizira je okarakterisana kao mutikasa. Posto su se pojavile razne informacije ne vjerujem ni jednoj prici samo je sigurno da je djecak otisao u pariz a ovo ostalo mi je pod ????
Zlatan je Zlatan kad su svi pljuvali Mogija Zlatan ga je poszvao kuci na veceru i sad kad svi pljuju Gallijanija Zlatan je taj koji ga zove telefonom i daje podrsku .. Jedan ej Zlatan !"
aaaa sta je ovo? po prvim put da ne hvali sebe :D veceras ocekujem demant
Pa jel dosta vise Ibrahimovica, svaki drugi clanak on.