Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
**bem mu mater pa kako ovako pa taman se vratio i poceo zabijat i sad nece igrati ni jedne do Irske...mozda ga ubaci u pokalu....
jesi ti puko u pm
Jebi ga Vedo , ko sivonja bas
Ipak Sejo Salihović je kralj u ovakvim potezima.
Ovo ti nije trebalo bajo moj...
dobio je četiri tekme kazne.. hertha ima 24 sata da uloži žalbu, ali s obzirom da mu je ovo treći crveni karton u bundesligi, sumnjam da će biti bolje..
jest napravio start kao neki konj... nije ti to trebalo
Start jednom nogom nije otvorenim đonom ne vidim razlog za tolikom kaznom mi smo etketirani kao losi jbt u engleskoj ovakvi startova na svakoj utakmici.
Fudbal nije umjetnicko klizanje i prekrsaji, ponekad manje primjereni, se desavaju. A fudbaleri su ljudi - sa emocijama, koje, ponekad, na tren, izmaknu kontroli. Sto bi rekli...pukne film. Ja, apsolutno, vjerujem da Ibisevic nije imao namjeru ozlijediti protivnika. Zato, umjesto velikih rijeci prijekora, samo zelja da ce nadlezni u DFB biti umjereni pri odluci o visini Ibiseviceve suspenzije. I kinstatacija ... da ce biti odmoran i zdrav (znaci spreman) za dvomec protiv Republike Irske.
...kOnstatacija...
moron
koji ti je khurac vedo ...
Pa nije ga ni povrijedio. Lik je nastavio trčati do kraja utakmice kao zec.