Il Corriere dello Sport
0
Ibiševića želi i Lazio
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno VEDO! Pravi si patriota i uvjek si tu kad te reprezentacija treba i kad si sjedio na klupi bio si uz reprezentaciju.
predobar si za njemacke,ja msm da bi uspio u spaniji.....sretno vedade
VEDO LEGENDO
mozda je italija za tebe samo nemoj u englesku jos je tamo tempo prejak,samo polako
Komentatori su toliko PaGlu sa komentarima da neznaju ni link pratiti. Oni cesto ne znaju ni citati :). Jedino sto znaju jeste kliknuti na komentare i pljunuti sve sto imalo uspjeha ima :). Dragi komentatori pa vi ne mozete ni VnoGo SaX-a niti Vedada biti, eto toliko ste vrijedni :)
A evo ti poslije i link gdje mozes kupiti traktor , trebace ti za traktorijade www.najboljitraktoruselumome.com
@link Evo ti link seljacino http://www.footballitaliano.org/18012/lazio-linked-with-ibisevic.html izvinjavam se sto nije napisan cirilicom, koja korist od linka na Engleskom , kad ni neznas dobro ni svoj jezik. Evo citaj papak pa se sam uvjeri
ajd dajte link gdje ste to vidjeli,evo pretrazio sam sve vijesti na toj stranici,nigdje nista o Ibisevicu. dajte link te vijesti.
Pocelo je pocelo.. Sad ce i Vedu jadnog da prodaju ko Dzeksona jedno 2 godine, a za to vrijeme sa - x ce da ga smjesti u bar 30 raznih klubova...
Ovo moze biti istina posto jedan moj drug koji radi u jednom od sarajevskih hotela,mi je rekao da im je odsjeo Tare sportski direktor Lazia bivsi igrac tog kluba bio je na utakmici BiH - Rumunija,a Vedo je i ranije bio povezivan sa Laziom.
IBISEVIC.. u potpunosti se slazem sa komentarom koji je postavio \"bezveze\", mnogo je ofalio, zaista je spor, dobro bi dosao nekom ceskom ili poljskom klubu, mada je pravi patriota ja se nadam da ce se nas veduka vratiti u top formu kada se sjetim ove tekme koliko je prao navijace svojim losim potezima, ali hvala Bogu pa zabi gol!!! na kraju dajem mu + LOL
fa fa fasista.. nemoj biti ti..
sad malo o ibisevicu...