Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
igrati 4-4-2, sa Džekom i Đurićem...dobitna kombinacija 100%
Đumhur kloc vlašina iskompleksirana
"Đumhur kloc" na aparatima
Sve je ok,ali polako ti nama slabis.Iako si mi najdrazi igrac u reprezentaciji,tvoje prolazi.Moramo naci adekvatnu zamjenu za tebe uskoro.
Već je imamo, imamo pored Džeke i Ibiševića još 3 napadača koje je Meša zovnuo, Đurića, Hodžića i Bajića. Od toga Đurić i Hodžić mogu igrati, koliko god volim Baju, jbg nije još za repke.
Slažem se s onima koji su tvrdili da nam je odbrana protiv Kipra bila loša. Mislim da sa sporim igračima, kao i onim bez skoka, bit ćemo bez šansi protiv brzih Iraca, o igri glavom ne treba trošiti riječi. Mislim da Meša kod stvaranja taktike o tome će vjerovatno voditi računa.
Mi smo losi na PREKIDE. Drugi gol na prvu stativu protiv Kipra ide na dusu golmana. Gol na prvu stativu!? Nedopustivo! I u Belgiji je bilo slicno, prvi gol iz kornera, a drugi na sut Kevina De Bruynea gdje nije bilo bloka na sut ( zahvaljujuci kvalitetu Belgijanca) i gdje je Begovic slabo reagovao. Lopta je prosla ispod njega.
Treca sreca. Idemo garant. Svi su jaki i zele proci na EP, ali uz dobro zalaganje mozemo pobjediti.
Kako god, samo da ti Vedo ne budeš u igri jer si propo ko jugoslovenski kauč.
Umjesto da igra sto vise i podize formu, on zaradio crveni.
vedad ce se vratiti jaci i tu nema brige aha ko sto se i prosle godine vratio
Joj koliko ovdje neznalica ima . Svako ko misli da je Ibisevic dobar fudbaler , nema pojma o fudbalu . On je meni drag momak , i veliki patriota , al ljudi moji vjerujte da i u nasoj ligi ima boljih igraca od njega.
Koliko su dobri igraci u ligi po livadama vidi se svake sedmice, a narocito u prvim i drugim pretkolima evropskih takmicenja kad ti igraci dostizu svoj limit. Ibisevica sto st tice, bio je u velikoj krizi. Crveni u 18. Minuti je za svaku kaznu i znaci da nece igrati neke od narednih utakmica u klubu, sto je i za nas vrlo bitno. O tome "znzlci" ne misle.
Shvatimo da je Bilino Polje samo prvo poluvrijeme tekme koja traje 180 minuta. Ili ... zamislimo da igramo uzvratnu tekmu, nakon sto smo u prvoj zijanili 3:0. I onda ganjajmo rezultat!
Oko plavo no sikiriki samo vi dajte 100 posto o sebe a rezulat ce doci ☺
Crveni karton u 18-toj minuti!? NEDOPUSTIVO!
Ibisevicu ti nas usporavas i upropastavas svaki nas iole ozbiljan napad . Hvala ti za sve ,al ti vec odavno nisi igrac koji bi mogao ozbiljno nesto napraviti u napadu .
Sta se prepali picke jedne,ko vam kod dodje mozete se nositi sa njima,od kukavicke igre nema nista
aaaaaa prpa klupaaaaaaa :D Đurić i Džeksna u napad XD
bgm vedo hvala za sve ali neka te na klupi..jbg ne moze se vjecno igrati!!!po meni mali hodzic da upadne umjesto tebe i moglo bi nesto biti!
Sastavit ćemo i te Irce.
Bilo bi dobro kad bi Klix malo cesce objavljivao izjave fudbalera, jer fudbaleri uvijek imaju nesto pametno, novo i interesantno da kazu. I ako moze da to uvijek budu top vijesti, jer je to nesto najvaznije u zivotu mom. Ja uvijek sa nestrpljenjem cekam sta ce svaki od njih izjaviti povodom neke utakmice, a inace me zanimaju njihovi stavovi, dnevne aktivnosti, transferi, ljubavne veze i uopste sve vezano za njih.
UAH, mene tjera neki vrag :-) Sulejmanagicu, ali zamisli uzivancije za onih 5%. Otvoris stranicu, a nigdje idiotskih fudbalerskih izjava i vijesti. Takvo zadovoljstvo nema cijenu.
moracu se slozit sa ceto sashom,u pravu je. kad bi sasha uredjivao klix,tu bi imali preko 90% vijesti iz rusije i srbije a ostalih 10% bi bilo iz genocidne tvorevine rs
PRIKAŽI ODGOVORE (1)