Strijelac prvog gola protiv Litvanije
174
Ibišević: Kad imate Pjanića, Džeku i Misimovića sve je lakše
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve lakše kad imamo tebe institucijo
pa vi ne znate sta ste hahahahahahahahahahahaha
Zamka popisa stanovništa za Bošnjake: Onaj ko na pitanje o nacionalnosti odgovori da je \"musliman\", \"musliman-Bošnjak\", \"Bosanac\" ili \"Bosanac-musliman\", bit će evidentiran kao \"ostali\". Dakle, na pitanje o nacionalnosti treba se izjasniti kao - BOŠNJAK. Jezik naš je - BOSANSKI JEZIK, a ne bošnjački jezik. I, naravno, vjera - ISLAM. O ovome treba dobro povesti računa da ne bismo nakon popisa stanovništva postali nacionalna manjina. (podijeli ovaj status)
ma kakvoj dobroj igri? covjek je antitalenat cisti. dva zicera, koje je trebao pretvoriti u gol, on sam sebi izbija loptu. ne umije vodit lopte, q.ra.c od igraca. doduse, da ima imalo znanja pored onoliko srece, bio bi messi no.2
Vedo šta reć nego hvala na odličnoj igri :))
Kad si im ga uvalio Vedo, dosla im usta ko Sumadijski opanak! Bravo majstore!
a nama Brazil je a nama Brazil je za rucak samba je za rucak samba je