Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kralj naš
to V. E. D. A. T. O. R. E.
Ko god kaze da Edin i Vedad ne mogu igrati skupa, nema pojma o nogometu. Mislim i da bi protiv Belgije trebalo krenuti ofanzivnije, Vedo naprijed, Dzeko malo iza, a Pjanicu dati punu slobodu kretanja. Ne bi bilo te reprezentacije kojoj ne bi smo uvalili tri komada. Problem nam jeste sa zadnjom linijom, ali tu i onako ne mozemo nista. Mozemo pokusati zabiti vise nego primimo, a to je valjda i poenta igre.
Vedo i Dzeko mogu skupa i to kako, sto su i x puta do sada dokazali. Pitanje je sada da li je mozda bolje kao drugog napadaca ubaciti nekog ko nije cisti spic, kao npr Hajrovic, da bi se bolje popunio onaj "prazan" prostor izmedju odbrane i napada. Kako god, nama trebaju dva napadaca (pa makar jedan bio poluspic) jer smatram da taktika 4--2-3-1, koja danas "vlada" fudbalom i koja se dokazala kao uspjesna taktika, nije za nas!
Против кога играју, и кад?
kad igra reprezentacija rs-a?, nikad jer nepostoji hahahahahahahahahahaaa
@Aga Aganlija Не треба нам. За наше најбоље спортисте, нађе се мјеста у репрезентацијама матице.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)