Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogo je postigao Vedo u fudbalu, ali bi sigurno karijera isla u mnogo boljem pravcu da nije bilo one teske povrede na vrhuncu golgeterske moci, a po baksuzluku utakmica prijateljska, bez ikakvog znacaja
Da ga nisu povrede sjebale bio bi jedan od najboljih napadaca svijeta, bar u top 10.
Vedator naš glavni.
Dzeko na aparatima
Ponosan...bravo!
vedo masina
Bosnjak je to👍👍👍⚜⚜⚜⚜⚜
Sta se moze kad komsije igraju za cro ili srb⚜
Po cemu smo rupa prosvijetli me mladiču
Bravo Vedad. Idemo za Rusiju, ovako i u kvalifikacijama. Reko sam i tad morao je Vedo igrati i protiv Nigerije mjesto Hajrovica, a i protiv Argentine i Irske u Irskoj u startu. I lijevi bek jos zamisli da smo igrali s lijevim bekom, recimo Kolasinac tad. Odlicno. Bice dobro, pozitivan sam, nisam inace pozitivan, optimist, al evo garant kladim se idemo na SP Rusija 2018. Eto. Grcka uzima bodove Belgiji, i mi upadamo tu. Il playoff eventualno, protiv Turkei il Ceha, Rumuna, Slovenaca to je to.
Vraca se Vedator,bravo majstore.