Namještanja u Njemačkoj
0
I utakmice Premijer lige BiH dio skandala
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kako FIFU samo zaboravih ccccc
\"U (NE)ZDRAV MOZAK\" KO TO VODI ISTRAGU?? UEFA?!! PLATINI?!!! HEHEHE JA CIRKUSA A IRCE S.EBASE NA OCIGLED CITAVOG SVIJETA! PREDALZEM IRCIMA (A I SVIMA NAMA) DA SE ZALE JAVNOM KOMUNALNOM PREDUZECU \"CISTOCA\" U HONDURASU :) CCCCC KOMEDIJA ZIVA NA ZEMALJSKOJ KUGLI OD POLITIKE PA DO SPORTA!!
Normala buraz...Pa svako živ zna da je posljdenji derbi namješten koliko god to večina osporavala...
fifa nek pusi jer ona nas stavlja uvijek sa najcim timovima FIFA POPUSI
Ooooo, pa ovo je zestoka namjestaljka, kako to da nema nikoga iz Srbije. Ovo je urota ko i sa Portugalom, oooooo
čuj namiještaju i u našoj ligi,čudno...
Pa zar je moguce da ima i kod nas namjestenih utakmica a mislio da je kod nas naj regularnija liga
Kod nas u Premijer ligi namjestanje ma daj ba to je smijesno nijde veze to se kod nas ne moze desiti npr sudija nije vidjeo udaranje zurzinova nad rizvanovicem cisto zato sto mu se pertla odvezala mislim budite realni premijer liga nije namjestena
A pa zato ja padam na kladionici.Sada mi je jasno.
\"...i dvije u reprezentacijama za mlađe do 19 godina, dodali su njemački tužitelji.\" Pazi ovo, pa klinci vec pocinju da stele utakmice. Ali zeznuli su se za dan kada ce objaviti vijest. Nakon onoga u Francuskoj prije dva dana, vise nikoga i ne cudi da u nekim divljim ligama namjestaju rezultate.
Ko namjesta nasi ma bjaziiii,eki nasi ma gdje bi nasi namjestali hahaha mame im se nadojio sve lopov do lopova a levati se klade.Lutrija BiH isto ne namjesta sve cisto i posteno kod njih pm od binga pa nadalje,lako je sirotinju namamiti,dabogda umirali a nemogli umrijeti.
Jest vala.U fudbalu je šokantno ako utakmica nije namještena
Ma kad bi bar malo protresli ove kod nas to bi bio drama uspjeh. Joj jest vala i tajna o namjestanju utakmica hahaha pa kod nas je to sastavni dio sporta. Mi smo zaboravili kako izgleda kad utakmice u PL nisu namjestene.