Pregovori o produženju ugovora
0
I Komitet i Sušić žele nastaviti saradnju
Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I jeste najbolje riješenje da Pape ostane, samo mi je žao što će opet neki praznoglavci lajati po Papetu, a zanemarivati \"kvalitetu\"naših igrača i iste kovati u zvijezde, a realnost je nažalost sasvim drugačija. Pratimo samo njihova prvensta i ko želi biti objektivan će priznati da nažalost BH trenutno NEMA igrače prve, a možda ima samo 2-3 igrača druge klase evropskog fudbala. Ostali su nažalost treće i niža klasa evropskog fudbala. To je naša realnost, nažalost i što je prije prihvatimo, bićemo bliže uspjehu!!!!!!! Mi bi htjeli da sa 3-4 miliona stanovnika budemo sila i u fudbalu i u košarci i u rukometu i u polu............ Budimo realni za sve je potreban kvantitet i novac naravno kojeg mi NEMAMO!!!!!!!!!!!
ja mislim da je solidan posao odradio, a da je narod mozda vise kriv za ispadanje reprezentacije nego susic. Manje euforije
ZA RAZLIKU OD PAPETA I SAVEZA,JA NE ZELIM PRODUZITI SARADNJU SA TVOJOM STAROM
mamicu ti
E moj Švabo vidi se da si slab na taj pitarski lobi.Valjda su te kupili dok si bio ex Yu selektor.Da jedan Hadzibegic najavljuje vecu platu Susicu je van pameti,bas ko da je nesto doprinio i savezu i ovoj sugavoj zemlji.Kad je tako galantan nek mu da iz svog dzepa.Previse je tu poltroncica od Prolica,Karabega,Pilava pa i onog dupeuvlakaca Hadzibajrica koji su iskoristili vakum izmedju starog saveza i komiteta i usunjali se u reprezentaciju.Upravo zbog slicnih spodoba je reprezentacija sporedni faktor vecini stanovnika ove zemlje.(izuzetak papci)Ili ovo mozda ima sasvim drugu pozadinu vezano za centar moci koji nema veze ni sa NSBIH ni sa FIFA-om ni sa UEFA-om.
ovi domininkovic i colakovic zasto su jos u tom savezu da gade sredinu inako zagadjenu nisu u stanju da srede jedan normalan teren za reprezentaciju
jede samo kad loptamo u zenici!PAPE NAPOLJE
Najgora vijest dolazi na kraju godine. Užas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jel pape musliman? Jel jede krmetinu?
stišćem dislike ne mere,onomad nekad moglo je vas puta
od mene ti je dislike nedaju mi višen da ti dislike
tako je mesa heb em ga ja u ona u sta skrbava
Safet Sušić - Pape ostaje selektor reprezntacije BiH!
vidite da ceka do poslednjeg hoceliga tko zvati negde pa ako nista ne upali bicu selektor bih takvije ko on ima svugdje
sta je nema vise dislike sa istog mjesta ma bjezi,ajd zdravo fakat vise zabavio si me
wahaha toliko zajednickog imamo to ja kad sam ti sa starom
@Aaaaaaaaaa, to i ja svako jutro u ćanifi velim.