Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lud ovaj skutorski poskok, sam sebe lajkuje..hehehe..Bolan tebe hrvati nece da gledaju ocima, stide vas se..Ti si dio hrvatske koliko i ja mozambika..A na kraju krajeva, za razliku od BiH Hrvatska se jako boji baraza..da to mozda nesto ne govori poskoce?
Evo vam prilike svi vi koji ne volite Bosnu, igrajte na Lux :) Naprijed Bosno!!!
ja igro 2:S akobogda kad dobijem iznos 56 km jojjoj
šta je jara, *ebe te to što nemaš kiseljak-x ili grude-x? idi ba navijaj za hrvatsku i jednostavno odjebi odavde.
Luxemburg prvi korner 5 kvota, na cvonjka 100
1,10 na bih - premier kladionica
Iks ko kuca.
Pape, hvala ti na ovom rezultatu koji si postigao sa našom Reprezentacijom. Konačno ćemo sa Pitarom na čelu otići na završnu smotru najboljih nogometnih Reprezentacija! Još samo da čujem nekog da govori protiv Papeta, otići će tamo odakle je došao.
Svi u napad jedan je Pape
Tek kad su kladionice \"sigurne\" , onda treba da se zabrinemo :)
A kladionice su sinonim za sigurnost i pouzdanost OO
Stavicu 50 KM na x2 na kladionici. Ako dobijem imam 2 joje. Ako fulim, nema veze, onda idemo u baraž. WIN-WIN, sto bi ameri rekli.
Idi bolan skaci po kamenjaru, koji ces djavo ovdje??!!
Joj kad kazu Mirno Privest kraju! pa jeb.te to je Luksemburg uvali im 10 komada nek idu kuci placuci a ne 1:0 i 80minuta igrat FUCE!
Dabogda vam niko više i nikad došao seljačine. Ubuduće dođite u BL, Mostar, Zenicu ili Tuzlu. Možda i kod nas ima malo više navijačke strasti ali ne i nacionalizma i fašizma.
Skutori ce opet da lete u Miljacku ! VOLIM TE ZELJO