Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam kako svuda stigne ovaj Džeko. U istom danu je na 115 mjesta. Svaka čast :)
Ma Amra ga preporodila, kako je sa njom leti ko mladić.
Džeko izgleda kao da lako stvara prijatelje, sa slika sa mora vidi se da je dobar prijatelj sa Spahicem, ibricicem i drugima iz reprezentacije. Veliki je prijatelj i sa Kolarovom, Savicem i Balotelliem. Lukom Modricem i Kranjcarom se isto pozdravljao dugo u tunelu kad su igrali za Tottenham protiv Man C.. Ako tako nastavi, onda će imati dobra poznanstva da nastavi karijeru u nogometu poslije igranja, u administraciji u nekom klubu ili FIFA-i ili UEFA-i..
Pitar sam al ovo što manijaci rade kako bi pomogli rahmetli Džildinoj porodici je za svaku pohvalu, samo naprijed!
Tebi je sevap obiti stan :)
hej buraz da ovaj tip ne puca na mjesto u napadu želje da dokaže da nije šljivotres
Džeko drobilica za betonske orahe :D
A navijaci City-a dali konju ime Dzeko.
vidjaj prdi.
Ovome sto puca minuse na ovakvu divnu vijest o turniru i dolasku Dzeke na isti se sjetim kompletne zenske familije. SRCU DRAGA BOJA PLAVA.
Vidi onog sabana sa sesirom, hahaha, svasta
Svaka cast Dijamantu nas.
svaka mu cast !