Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha.. cuj samo 7.. mozda u jednom kolu :D
A nije namjestena protiv Francuske
I sad vam mi krivi što ste odron mali klubić, jel viršle?
Znaju se i nastimane utakmice kod nas.Zeljo-Zrinjski Slavija-Zeljo Zeljo-Velez Travnik-Zeljo Zeljo-Olimpik Gabela-Zeljo i Celik-Zeljo
od tih 7, seljo minimum 5, ostale dvije svinjski i leotar !
leotar - zeljo hapsi sve!
Cuj 7 utakmica, mozda sedam NEnamjestenih u zadnjih sedam godina.
A vidi nema ITALIJE,FRANCUSKE i ENGLESKE ...Čudo jedno da se i tamo ne namještaju utakmice,naročito u ITALIJI !!!
cuj mali smjesni klub sa Grbavice . . . kako li ste tek vi smjesni k.i.t.a.r.i. maleni. Javite se kad sta osvojite. Dotad. . .
što se tiče utakmica engleskih predstavnika u l.p,u zadnje 4 sezone(bez ove tekuće)18 utakmica je odigrano neriješeno(bez utakmica u kvalifikacijama),a od toga 8 man utd,4 chelsea,3 arsenal,po jednu city ,tottenham i liverpool s tim da je liverpool odigrao još jednu sa chelsea-em...moguće je da je i sudija namjestio utakmicu bez znanja timova i tu se posebno ističe utakmica chelsea-barca 1:1(orebro).garantujem da to "zbog nedostatka dokaza"nikada nećemo saznati...
mali smiješni klub sa grbavice će uskoro biti u centru pažnje...
Nek` po nekom kriminalnom djelu nismo u top5! Ima nade!
Ako je iko namješto to je bio željezničar
"u Bosni i Hercegovini namješteno sedam utakmica" hebo ma.ter, vazda smo zadnji...
Zadnja tekma Reala je štela! Predzadnji njihov medjusobni susret došao iz dva u jedan. Sad ovim bedama zafalilo bodova, hoće da ispadnu iz lige,Real izgubio sve šanse za titulu i poklonili im bodove!
Zeljo namjesta i kupuje redovno...svima je to poznato. Da je tako pokazuju i njihovi rezultati u evropi
EH DA JE SAMO SEDAM...