Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Said je mogao biti uspjesna prica jedninog igraca koji je presao iz nase lige u Bundesligu. No, Said nema nikakvu disciplinu i to je ga kostalo u karijeri. Umjesto da je Bundesligas ostao, on se vratio u Balkan. Previse manglupa glumio a to kod Nijemca ne prolazi, cak i da si Cristiano Ronaldo. Mali dobro igra, ali pamet od poluba.
goluba**, pardon.
Dva puta isti ligamenti u koljenu pucali, to piši propalo! Da Bog da, da on izdrzi pola godine bez problema
Konkurencija u Dinamu u veznom redu je ogromna, u obrani i na bočnim pozicijama fali igrača i svi imaju prilike ali u veznom redu je teško dobiti priliku. Samo za ona 3 igrača u sredini su tu Ademi koji je ponajbolji igrač Dinama, Machado koji ima najveći ugovor, Antolić koji je kapetan, Ćorić i Pjaca koji slove za ponajveće talente u europi i Pavičić kojeg će se gurati kad se netko od njih proda, Olmo koji je došao iz Barcelone, a tu je sad vraćen i Pamić i još par igrača iz B momčadi nekad dobiju priliku, Fiolić, Gojak, Cekici...tako da je čisto sumljam da će Husejinović sa svojih 29 godina dobiti previše prilika.
Nek se ti ofanziva bavis Zeljom i na clancima o tvom klubu, sto ti je kompleks ;)
ne kontam ovako dobar fudbaler da se van BiH nigdje ne moze probiti.....
Dobar samo za jake utakmice, sto je pokazao i u Sarajevu
pa valjda zato sto nije dobar
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mamicu cigane pusti nam Saida