Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema potrebe da se Sarajevski navijaci ismijavaju Zeljeznicaru ili Zeljini navijaci Sarajevu jer Sarajevo je kolektivno jedna velika bruka. Najveci grad Bosne i Hercegovine se bori za cetvrto mjesto u ovoj banana ligi. To je jebena bruka za ovaj grad i veliki samar navijacima. Nemogu vjerovati da smo na to spali, i jedni i drugi. Sramota. Znaci fuj. Cestitke Mostarcima na zasluzenoj tituli i sto su opet pokazali nama kako se vodi klub.
Sve si u pravu osim za zasluzenu titulu. Oni dole nista ne znaju zasluzeno u zivotu steci bez korupcije, mita i zavrzlama, a da zasluzeno osvoje titulu.
"Nismo uspjeli uspostaviti našu igru." A koja je to naša igra???
jedina svijetla tacka koju mozemo uciniti za citavo prvenstvo je casno dati bodove opstanka Olimpiku i nista vise,. e nasi jadni igraci i upravo, daleko vam bilo sveto kosevo.
Sarajevo je 4-to kako god odigra zadnje kolo. Zato treba pustiti Olimpika da ostane u ligi. I nadati se da ce Husref uzeti kup.
Ješiću, šta nam uradi, sve ti je.em......
Najpostenije bi bilo da prestanemo srat
mrs i ti i uprava , ja sta uradise za godinu , od dobre ekipe koja je trebala postat dominantna oni naprave smece na nevidjeno
samo vi fino dodjite pa nas podrzite u kupu da pojedemo one kupusare iz bijeljine pa zajedno put evropske lige. Ko zna mozda tamo bude cuda.
Kakva Evropa? Ova ekipa je gora od one iz 2013. kada je igro famozni Melunović. Uprava sikter!!!
Sada sam dosao sa Tusnja. Moze li mi iko objasniti zasto igraci Slobode ne pozdravise navijace na kraju utakmice??????? Pa majku vam j....po kisi dodjemo, zadnja utakmica u prvenstvu na domacem terenu, zovemo vas, vas nigdje. Nismo vam mi navijaci krivi sto ste se sjebali za titulu......sami ste to uradili....... Supci jedni, j...vam Azmir sve po redu i vi njemu.........Supcine
Nije azmir kriv za to ...
Jarane, nisu oni syebali titulu nego su je poklonili hercegovcima, a zauzvrat prosli hercegovce u kupu...kad kazem hercegovci, mislim na obje ekipe (Zrinski i Siroki) jer su oni ko jedan klub, guraju jedni druge kad treba i pustaju jedni drugima zavisno kome treba.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zasto nisu dosle horde zla ?
@bbb Vjerovatno jer se nisu culi
@Drzava Tuzla Iz Tuzle sam, Slobodaš. Ali teško se drugima čuti kad vi imate krov nad glavom. Danas navijanje i nije bilo neko. Protiv Mladosti je bilo manje vas, ali znatno bolje navijanje. Jer tad ste dosli da navijate i navijali. Ovo danas pola dodje zato da opsuje Sarajeva, da se slika na punom stadionu i slično. Nisu ni ovi gosti nešto navijali, sve je to loše, s obzirom kakvi ste i vi i oni bili u par izdanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najave navijača Sarajeva na početku sezone: Bicemo ko Seltik u Skotskoj, Divovi, Šampioni svemira...
lose, ne mogu sanse napraviti. samo da se zavrsi sezona, bice valjda bolje slijedece godine
Nemanja Bilbija donese titulu Zrinjskom (gol i penal) a iz Sarajeva su ga otjerali kao kera..i ne samo njega...Toliko o upravi...
Nemanja Bilbija donese titulu Zrinjskom (gol i penal) a iz Sarajeva su ga otjerali kao kera..i ne samo njega...Toliko o upravi...
Nemanja Bilbija donese titulu Zrinjskom (gol i penal) a iz Sarajeva su ga otjerali kao kera..i ne samo njega...Toliko o upravi...
Bruka,primit 4 komada od bilo koga u ovoj ligi,to je da se odmah prestanes bavit fudbalom