Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvorna velika cetvorka engleskog fudbala je: - Liverpool - Manchester United - Arsenal - Everton Kasnije je Everton malo potonuo, pa je tu usao Newcastle, a onda su se pojavile ove vjestacke tvorevine CSKA London i $hitty.
Gluposti...a mislim da je u pravu neko gore, jer je izvorna velika cetvorka : man utd liverpool arsenal tottenham
orginalna cetvorka je arsenal, united, liverpool i everton
'od kako ja pratim fudbal'' - od prije tli godine? hahahaha Chelsea velika četvorka buahahaha
Glupavi Francuzić, Totnam je uvijek i bio u velikoj četvorci. Arsenal Man. Utd. Liverpool Tottenham
B_U_D_A_L_A M.A.M.U. J+E+B+E+M
Mali je od skandala.
bez obzira na tebelu za mene ce cetvorka biti chelsea, united, arsenal i liverpool, doduse nijedan engleski klub se ne moze porediti sa liverpoolom i unitedom, ali od kad ja pratim fudbal ova cetiri su nekako najvise pokazala
Daleko najljepsi fudbal igraju !".... Forza Tottenham ...