Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je dokaz šta znači igrati za reprezentaciju. I onda Sušić upropasti Zukanovića,Hajrovića .......a forsira Vršajevića,Tina Sušića...
.ebe me se, samo nek Rajvosa uzme malene sa šugavice
Ide on u Cibaliju u Januaru.
Zaslužio je Toni ovakav interes svojim igrama. Jedan od par repretzentativaca koji igrau kontinuitetu od Brazila. Uz Mumeta jedan od najboljih, trenutno.
Pape volusina-Nece ni moj Tino u bezveze klubove po Njemackoj,Engleskoj,Italiji... Zna dok je u Rvackoj,da ima sigurno mjesto u repki!
ŽELITE ZARADITI NA KLADIONICI BEZ DOJAVA I LAŽNIH OBEĆANJA? ? NIŠTA VAS NE KOŠTA PROVJERITI: www . kvantomer . blogspot . com (upišite link spojeno). Svaki mjesec zarađujemo između 600 do 1.500 eura (5.000 do 12.000 kuna). Pratimo 6 najpoznatijih svjetskih foruma i verficiranih stranica za koje plaćamo ogroman novac svaki mjesec, ali zato se pomoću tih stranica organiziramo i odabiremo ono najsigurnije iz kladioničarske ponude. Tako da si uložen novac vratimo i još dodatno zaradimo. Klađenje je strast, ali može izazvati i ovisnost. Nedajte da vas povuče u crnilo i uvijek se kladite samo kad imate viška novaca. Recite NE dojavama i naučite kako se kladiti na pošten način! Uvjerite se na stranici i javite nam se na mail ako želite primati naše listiće www . kvantomer . blogspot . com (upišite link spojeno)
Cestitam...Zasluzio momak..samo tako dalje...
HSV, Freibrug i Stuttgart. ZAKUCANI NA DNO TABELE ..TO JE ZWEITE LIGA JOS MALO I OVO SU NIZERAZREDNI KLUBOVI
Bolje bi mu bilo da pređe u Borac, Slaviju ili Modriču. To su svijetski klubovi iz najjače Evropske lige
pa šta ? u kojem ti klubu igraš mamu ti jbm četničku genocidašku poganu !?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Igračina.