Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije mi jasno kako su mogli naguziti Hajduk kad je velemajstor Vrsajevic igro
jel bio ikad njegov dan
Cudi me stvarno kad je vrsajevic igrao,takva zvjezda koja igra za reprezentaciju,da im dinamo da pet golova.Zar moze neko proci vrsajevica,takvog giganta
A tek Tino Susic - sunce amidzino drago. On je zaustavio sve moguce napade Dinama sa svoje pozicije zadnjeg veznog. Bas onakav kakav nama treba u reprezentaciji. Sredice to amidza. Nece on proci kao Haris Seferovic, Dino Arslanagic, Branimir Hrgota, Aidin Mahmutovic i ostali. On ce odmah dobiti poziv, to je amidzina momcina. Ih, rodio ga adzo.
totalni black out splitskih bilih
Jedna od najboljih utakmica ova dva kluba u posljednjem desetljecu ... VIDEO pogledajte ovdje: http://adf.ly/aIOoe
Bolje da unose petarde, nego baklje kao ovi nasi. ;)
Koga ovo interesuje ?
Where is Mr. Swen Tino?
Trebalo bi kazniti Dinamo! Bacaju petarde ,a još nije nova godina!
Trebalo bi kazniti Dinamo! Bacaju petarde ,a još nije nova godina!
i onaj ce blentavi pape opet zvat svrsajevica a i tina onog blentavog kad bude rjesio papire jer je to ipak tim koji UBIJA
ništa novo za hajdučiće
zahladilo u splitu
ccc,koje ste vi smeće od portala... Umalo petarda! Duje Čop povukao je kontru, došao je na 17,18 metara i pucao, ali stativa je spasila Hajduk. "Bilima" prijeti još koji gol. Dinamo je večeras goropadan.
klasično demoliranje