Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke komšijama!
Zelimo Slovence ili Mađare u barazu
Hvala ti, i bosni isto, tteba izbjec samo svedjane
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cestitke za reprezentaciju Hrvatske
Italija 50 utakmica u kval. bez poraza! Velika dominacija. Hrvatska je zasluzia prolaz bas zato jer je igrala 2 remija sa Italijom. Norveska u 180 min protiv Italije nije presla centar, a taj gol iz 1 suta su dali iz ofsajda. Da takva ekipa prodje, ne bi bilo fer.
Slaven Bilić, najbolji hrvatski trener.
9 od 11 velikih natjecanja. Samo Španjolska i Njemačka kao mi. Nevjerojatno. Istinska sila, za razliku od nekih koji odigraju 4 dobre utakmice za redom i pišu - sila smo.
sta mene boli k... sta kazu u hrvatskoj? ja sam hercegovac i hrvat. nisam zbog njih hrvat nego zato sto su moji svi hrvati.
Drugi put italija vodi hrvatsku na neko takmicenje a hrvati njima dadose na buku gol na poljudu jer su tale slavile regularan gol koji je sudija ponistio . umjesto da povedu loptu sa mjesta gdje je bio ofside oni krenuse sa sasvim drugog mjesta. Da hoce sa talama u grupu da ih otresu
ajd cao. svi hrvati su uz bih i ti tako uzvracas.
A s kim da nas otresete, sa ona 2 iz rome i 9 amatera? Pa čovječe božnji, mi imamo 4 igrača u Realu i Barci.
švedsku i norvešku zaobici u baražu -ostale ko kod da je ...
Herceg Bosna slavi..
paradržavna tvorevina - ne spominji je .... neka Hrvatska ide dalje-CESTITAM im, imam dosta razloga da mi bude drago, ali ovi poremeceni likovi dolaze na svoje lagano ....
isti k... hercegbosna, bosna i hercegovina. lakse reci hercegbosna.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
AL FAKAT MI JE DRAGO ZA HRVATSKU !! BRAVO KOMSIJE.. A JOS MI JE DRAZE KAD GUZIM KIXERA A ON VICE : " KMEEEEEEEEEEEE:"
Unatoč svim mogućim naporima ljevičara, huligana iz torcide, srba, eufe i drugih da nas izbace, po igračima najjača reprezentacija europe ipak ide na euro.
haha, prati samo sutra kmečanje alača na imbexu.
...tipični pametni hrvatski desničar. navijač, tOčnije rečeno.
...rabim prigodu da ovom prilikom čestitam kato-liku plasman njegove repke na euro. nek je na hajr.
dobar je on čojk
cestitaj srbima za neplasman
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
grazie braćo talijani grazie.. split i index.hr na aparatima.
Cestitke od srca,komsije