Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. Policija treba više testova/kontrole spremnosti i svako ko nije u formi mentalnoj/fizičkoj/stručnoj treba biti poslan na obuku. 2. Navijači/huligani trebaju malo spustiti loptu. Nije Policija tu jer vas mrzi nego da čuvaju sigurnost i vašu a i drugih građana. 3. Ovakvi Policajci koji su ocrnili čitavu profesiju svojim neprofesionalizmom i BRUTALNO UBILI MOMKA se trebaju najstrožije kazniti da bude za primjer svima u budućnosti.
Ljudi podrzavaju ove drotove a oni nisu zbog sigurnosti i gradjana ovo uradili nego iz obijesti i licnih egomanijakalnih poremecaja.
Gledaj ovih maj.jmuna što kometarišu opravdavajući ubistvo povrijeđenog momka koji je ležao na asfaltu i kojeg je policija dotukla. Ovo lici na ubistvo Floyda u Americi kada se država zapalila. Ovim komentatorima mogu samo da je na.hebem svega ženskog u familijama
Svaka cast za policiju, tako treba sa narkicima tj sa balegarima
Klosrai pitaski podrzavaju jalijase, narkomane i dno dna od ljudi
Narkomani traže pravdu za narkomana.
Sram te bilo!