Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meho je smjesan trener, covjek vodio omladinske selekcije u Spaniji, trebali su ga otjerati poslije kiksa u kupu, sada je kasno, titula za ovu sezonu izgubljena. p.s. Pojacanja nisu na nivou ocekivanog kao ni igra I zalaganje kompletne ekipe, sve u svemu JADNO.........
Meho Kodro ima podrsku svih navijaca, sto ne znaci da se i od njega nece traziti objasnjenja. Njego ce, za razliku od dosadasnjih trenera, bar biti razumljiva tim prije sto se covjek daleko ljepse i strucnije izrazava od bilo kojeg ranijeg trenera.
Njegovo ce, za razliku od dosadasnjih trenera, bar biti razumljivije, tim prije sto se covjek daleko ljepse i strucnije izrazava od bilo kojeg ranijeg trenera.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma napuši se kare Kodro i ti i igrači ti... Drina vas je nadigrala a titulu ocete, ma ne bi vi bajramski turnir osvojili levati jedni. A na tiket mi vise nikad necete amateri
Tebi kodro kriv? ha ja...
Nije vam valjao Jarni, nije vam valjao Dzeno, pa ste doveli onog Arkanovog tigra,a sad vam ne valja ni Kodro. Mozda je do vas?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
problem je u Torlaku,Suljicu,Hadzicu,Dupovcu pa Muharemovicu ovi momci bi ginuli a ne ovi placenici dovedeni od strane pacine ibrakovica i smjesnih trenera koji nemaju veze sa fks
Kodro je nezadovoljan rezultatom i igrom. A da li je Kodro zadovoljan sobom? Kodro nije nikakav trener, to je valjda svima jasno.... samo nam prosipa ublehu a mi levati ko ovce mu vjerujemo.... Sve će nam ovako biti dok se ne okrenemo svojim snagama, a ne ovim legionarima. Sarajevo je je u čudnoj situaciji, u timu igraju igrači koji mrze FK Sarajevo, grad Sarajevo i Bosnu... Za razliku od Želje čiji igrači žive za svoj klub, koji bi igrali džaba za plavi dres. Kod njih i igrač koji dođe sa strane gine za Želju, a kod nas samo hoće da izvuku pare. Mi se hitno moramo okrenuti vlastitim snagama, otjerati razne Kodre, Benka, Bilbije, Kalasije, Puzigače, Ibrakoviće itd uvesti momke iz mlađih kategorija, pa i kada izgube znaš da su poginuli na terernu.
Smiješno je da Olimpic i Slavija, koje Sarajevo redovno pobijedi, dobiju Drinu, a onda Sarajevo odigra 0:0. Ne razumijem za čije potrebe se liga namiješta, ali postalo je previše ofirno.
Kakav Messi, kakav Dzeko, najbolji je Leon Benko Hahahah
Po ko zna koji put kažem i stojim iza toga problem je Ibraković, doveo igrače koji nisu igrali po pola godine. Ovo što imamo sada imali smo sa Varešanovićem i to sa sedam juniora (bili drugi) dok naša djeca igraju po visočkim livadama i ko zna gdje još mi kupujemo prosječne igrače.
Trebaju Papeta dovesti da ih vodi do titule. #papevratise
prvo mijenjate trenere, pa onda igrace , pa sad odjednom uprava koja je dizana u nebesa do prije mjesec treba da ide ....pa vi niste normalni hahaahahaha nista iduce godine nek vam daju pehar nece se igrat liga. Nema smisla dino i igraci svake godine obecaju titulu zaukunu se u nju a ono ni blizu
ma namješteno kolo, ni bog me ne može ubjedit u suprotno
manijaci su se u prijedoru tukli sa 10 drotova i nisu dali ljiljane a hordama jedan kreten umalo otme zastavu ispred nosa cccccc
100% današnje kolo je namješteno
Jbt zivot, ovi pojma nemaju. Tek sada mi navijaci vidimo koliko je ova ekipa neozbiljna. Volim FKS ali smo digli nase igrace do Marsa, sto jest jest. Onaj Haris "Potez Viska" Duljevic bio za qurac zadnje 3-4 utakmice a lafo on neki superstar, Stojcev bez ideje, Bilbija vrijedan ko brasno kad ga krene a zivi amater kad ga nece.... cijela sredina nema pojma sta uraditi sa loptom cim dodju do protivnickog gola. Cuvamo posjed lopte iznad jebenih 65% a nista od toga nemamo jer igraci apsolutno nemaju ideju sta da rade sa loptom niti imamo tog igraca koji je plejmejker, a nije sebican. A Kodro mi lici na tipa koji nema muda da poslozi neke stvari, sto je jos gore, i on sam izgleda zbunjen. Katastrofalna igra i prica o tituli skoro gotova.... pa mozda i nije nikad ni pocela, al eto.
Ma brate gdje ce Benko biti efikasan kad svi oko njega neznaju da li bi sutali ili dodavali ili onako pokusali driblati kroz 8 igraca poput nase "zvijezde" Haris Duljevic? Oni blage veze nemaju! I da imamo Suareza u napadu, nebi mogli dobiti jebenu Drinu iz Zvornika jer imamo muhe bez glava u sredini terena.
Svaka cast Duljevicu za gol protiv Zelje... ali buraz nije nama vise do pobjede nad Zeljeznicarom kao nekad niti da se hvalimo da budemo ispred njih na kraju prvenstva. No, ta vremena su prosli i nisu vise za hvaliti. Jedina stvar koja mene zanima i vecinu navijaca je TITULA. Za Zelju me iskreno boli briga, nisam od onih koji prati njihove utakmice pa da bi se radovao kad podbace. Ovo nije vise o nama vs njih, ovo je samo o tituli, nista vise i nista manje. Sto se mene tice, neka Duljevic zabije 10 golova protiv Zelje, opet ne znaci puno kad covjek u zadnjih nekoliko nastupa skoro nista nije uradio da bi nam pomogne do titule. Ali ovo vrijedi za skoro svakog naseg igraca.
ma ko su horde zla.....skup djevojčica kojima priđe frajer i iscijepa zastavu a oni mangupi i pljuju ga i psuju igračima e tu su šampioni, u psovkama,brukaju grad nek ih je stid i sram jedan ih čovjek iskara .
Za ljubimce se kaze domacim zivotinjama a ne igracima, molim redakciju KLIXa da to popravi...
cirkus!
Koji je rezultat