Fasciniran predstavom "Zmajeva"
0
Holtz: Bh. tim igra bolje od francuske reprezentacije
Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baraž je francuska rijec - fr. Barrage, eto im ga...
Pa normalno .. u jakoj smo formi ! 10 - 0 gol razlika nakon nekoliko utakmica ! Dok francuzi i nisu u nekoj formi u utorak im nece igrati Benzema i ribery
@PromatračHR Aje bosančino ostavi se tipkovnice i ne predstavljaj se lažno, ne postoji nešto kao lažna torcida... torca je nedjeljiva i ne ni pokušavaj nas dijeliti...
Ma ima da ih pobijedimo abd
A sada spektakl : Zmajevi cerupaju Pijetlice hehe
IZA IDIOTE KOJI TVRDE DA CEMO BITI NOSIOCI...EVO IDIOTI LINK ZA VAS I NEMOJTE SE PROSIPATI VISE MOLIM VAS JER MI JE MUKA OD VASIH KOMENTARA. http://www.uefa.com/uefaeuro2012/news/newsid=1689808.html#play+draw+krakow UOSTALOM DOBICEMO FRANCUZE TAK DA NECE BITI POTREBE ZA BARAZ!!
E radije ču sa Cecom i Srbima nego sa vama? Draži mi je i jezik i pijesme njiove neg vaš. Srbija ima, kalendar star 8000 godina a vi 2000? Ja sam davno izabro.
Evo ja sam dobio 43 like na post da se sramimo¨lažne Torce i Boysa iz ¨herceg bosne¨ i na komentar da će nekadašnja NDH imati 2 repke na Euru više od Velike Britanije, Ajmo Bosno, Ajmo Hercegovino, podrška BiH Fanaticima !!!
Mozes se ti koprcati koliko hoces. Zivis u BOSNI I HERCEGOVINI a navijas za Somaliju ako hoces. Da Bog da prsno od mrznje. Rodio si se u Jugoslaviji, odrasto u BiH, zivio u BiH, umrijeces u BiH, kosti ce ti biti u BiH dok je svijeta i vijeka a posto si takav kreten nadam se da ce ti Bosna prkosna kosti povracati.
@herceg-bosna - šta misliš da ostaviš tablete, barem na trenutak? Hrvati iz Hrvatske (a i dobar dio zdrave BiH) su uvijek navijali za Bosnu i tako će uvijek biti bez obzira na svakakve situacije. To je jednostavno tako. Ti ljubi guzicu svojim srbima mada nemam ništa ni protiv njih. Uvijek navijam i za Srbiju ako ne igraju protiv nas. Uh, oprosti. Ja tek sad vidjeh da piše HERCEG-BOSNA a ne Hrvatska. Oprosti opet, samo ti navijaj po svom nahođenju ali nemoj misliti da smo i mi zadrti kao i vaša hecegbosna - što god bilo to?
cjela HERCEG-BOSNA i REPUBLIKA SRPSKA ce navijat za Francuze hahahahahah eto vam vasa drzava
Sva ova atmosfera mi mirise na rumuniju.....
@@@@-druze ja te necu vrijedjati...ali se ne gleda po rang listi nego se gledaju bodovi iz zadnja tri kvalifikacijska ciklusa za sp i ep plus prijateljske tekme...i tu smo od svih mogucih protivnika njih 10-tak koliko ih moze biti drugi u grupi tek na 6-7 mjestu...provjereno!!!
bosna je nosilac u barazu skoro 100%, jer parovi baraza se izvlace 13.10., a nova rang lista je 19.10., po trenutnoj smo nosioci, vecina drugoplasiranih je ispod nas, crna gora, estonia, belgija ili turska, republika irska, svedska (ako ne bude najbolja druga), ceska, samo danska srbija i hrvatska su jaci na fifa rang listi,
U utorak svim srcem uz svoje zmajeve i uz janeze..po prvi put u zivotu sam uz janeze....neka ode estonija kojoj smo 6-taka trpali....samo da srbi sipu rufo...
Svatko zna da će BiH u Parizu pobjediti
Papirnati zmajici ce biti pocepani u komadice u Parizu ni srbin misimovic tu ne pomaze.