Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de nek pobijede bjelorusiju
Lahko je ove jadnike pobijedit kad im je p.i.p.o. branio...
Čekaj malo, nije li ovakvo nabijanje golova ukinuto još prije 30 godina, tako visoke razlike ? Ono igralo se do 10 razlike, dalje od toga golovi se više nisu priznavali ukoliko protivnički tim ne smanji razliku. Mislim da je to došlo nakon ponižavajućih poraza u afričkim i južnoamričkim ligama početkom sedamdesetih kad su jedni nabijali druge ko 22:0 i slično. Znam da su to negdje ukinuli, ne znam očigledno gdje, eto za Evropsko prvenstvo nije ukinuto, mislio sam da jest. Il je bilo ukinuto pa sad opet vratili na staro ?
jah mangupa i gvna XD san marino sve konobari automehanicari iucitelji
A da im je Bosna zabila jedanaest komada bila bi druga prica,je li tako????!!!:-)))Rekli bi odmah \"dajte nam Brazil da se s njima igramo\"....hehehehe
Utrpati 11 komada ekipi u kojoj se fudbaleri ne bave fudbalom iz profesije nego iz hobija je ništa drugo nego preseravanje. OK je dati 2-3 komada i završiti priču ali iživljavati se nad tako slabašnom ekipom i još pri tom slaviti je ništa drugo nego sramotno. Gade mi se ovi holanđani.
sve je to super i tacno, al FULIO SI TEMU BRATE....raja govori da je bezveze da se izivljavaju na reprezentaciji kojoj se vecina igraca fudbalom bavi kao drugim hobijem (znaci nije ni prvi)....hvala :)
Holandija nije aktuelni svjetski prvak
ajd. ne se.rite Holandska reprezentacija je jedna od najboljih u svijetu i sa atraktivnim fudbalom... a ako bas hocete da znate...Barcelonina škola fudbala se bazira na HOLANDSKOM TOTALNOM FUDBALU :-) malo proučite
JESU VALA BAŠ
da je Malta potopila San marino to bi bilo nesto,ovako su Holandani ispali veci jadnici
Lako im je derat ove mučenike...što neće na švabe il na Špance...