Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Nizozemskoj svi mrze muslimane a imaju i partiju koja je skoro umalo pobijedila i koja pali Kur\'an pred kamerama. Ni u Španjolskoj nije bolje hoće da zabrane feredže. Treba navijati protiv njih.
A kako si ti \"navijao\"? Jeli ispravno navijati u pravcu kazaljke na satu ili u suprotnom? Lijevom ili desnom rukom? Sta kazu autoriteti o tom \"navijanju\"? Kako je ispravno?
Da li ste i vi učestvovali u akciji \"Navijajmo protiv Nizozemske\"?
Imigranti cao i Bog Zeli vam Vas Teo Van Gog Holandjani kuci u pratnji narancastog lovca F-16, a Bosancerosi hajvan vagonom!
kad vec imas takav nik onda pisi bez gresaka..nije BIJO nego je BIO..bemti pravopis
slazem se sa AKADEMIK-om...spance ne smijes gledat jer odma se valjaju. Fudbal je muska igra. JBT lopta se odbije od zivi zid i ode u korner a ko fol sudija nije vidio, al hajd. Spanija nije zasluzila jer ne mogu se pohvalit da su ikog pobijedili kako treba...
SUPER SU IGRALI ZLATNA MEDALJA IM JE OCITO UKRADJENA SUDIJA JE BIJO NA STRANI SPANIJE I GO JE DAT IZ OPSAIJDA I TREBO JE NARAVNO BIT PONISTEN SRAMOTA OD FIFE DA OVAKO POKRADU UTAKMICU.
\"obojanog\". HEHE odakle li je ovaj sto napisa clanak.