Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A na Holandskoj TV cijelo vrijeme gvorili da je sudija Japanac !! Ima tu nesto mutno
prekoret=preokret?
Rade Paprica je ipak mala maca
romale cavale tr tr tr tr
\'ajd nepuštaj vjetrove,po tvom favoriti uvijek moraju pobijediti,moraju al u q.cu.
ne razumijem ovu rijec u naslovu \"prekoretom\" , ima dva sata skoro otkako je vijest plasirana, i niko ne ispravlja, ha ja...... tuga.
ma stela
Ovo njemacka uzima vit\'cete
E VOLIM STO SU ISPALI KLOCEVI , AL MI ZAO STO CE HOLANDIJA SA ONAKVIM ODRONOM OD FUDBALA ( U RANGU BRAZILA DA SE RAZUMIJEMO ) PROCI DO FINALA. AL NEKA , CEKA TAMO ARGENTINA DA IM POKAZE KAKO SE IGRA FUDBAL ( OLTI NOGOMET ) .
Ja zavijam za fk Torpedo i Repuh mi je idol !
jao koji ste vi strucnjaci sad svi navijate za netherlands .ebeni .ebenjasi
Van Bomel je ekspert kada treba nekog zaustavit
Nederland ooooooo nederland.........
Kako je samo Van Bomel u zadnjih 5 minuta napravio 3 profesionalna prekršaja, a da nije dobio karton to je čudo jedno. Ne znam kome bi se više divio - Bomelu ili sucu
Holanđani su ih nadigrali, i zasluženo pobijedili. PS. šta je sa rasčerupanim kokošima, dokle su oni stigli?