Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslovična Sarajevo-X neprofesionalnost: Pogrešno: München 1860 - Schalke 0-3 (Pasanen 28, Borowski 39, Oehrl 76) Werder - Kaiserslautern 3-0 (Rafinha 41, Höwedes 48, 81) Tačno: München 1860 - Schalke 0-3 (Rafinha 41, Höwedes 48, 81) Werder - Kaiserslautern 3-0 (Pasanen 28, Borowski 39, Oehrl 76) Na stranu to i nepismenost... Naši u BLsu sve stabilniji i bolji, pogotovo ova dvoijica. Zvjezdan i Džeko imaju vrlo malo prostora za napredovati pošto su po svemu svakako u vrhu :-) Šteta što sa svojim timovima nisu napravil malo više, pogotovo u slučaju Wolfsburga gdje su propustili 2 bodaprotiv loše Herte. Sve u svemu, sa ovom četvoricom njemačkih legionara seitekako može računati, dok je Bajramović tenutno prilično slab. Možda bi sa kolegama mogao malo više nego u Frankfurtu, ali ne mnogo. Želim im puno uspjeha i sreće protiv Portugala
http://www.youtube.com/watch?v=rM1g-EtaXu0
Rock `N` Roll
Imal gdje da se vide golovi, ovaj youtube pravo bezobrazan
bravo mi! :)
@bravo... I SEJO :),i Zvjezdan, ma SVI!
gledao sam utakmicu i mogu reci da je jedna od najboljih Vedinih u ovoj sezoni. Ako bude nsatavio igrati ovako, Portugal ce imati cega da se plasi. VEDO & DZEKO. Grrrrrrr! :)
Bravo nasi zmajevi samo tako nastavite,akobogda ovako ce salihovic i ibisevic da zabiju po jedan go protiv portugala .
BOSANSKOHERCEGOVAČKI VELEMAJSTORI! ;-)