Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ha jasta vec :D
SIEG HEIL.........................
Navijaci Dynamo Dresdena su medju najboljim, Dresden sad igra u 3 ligi i na domace tekme dolazi u prosjeku 27 000 navijaca, steta sto su ispali iz 2 lige uvijek prave atmosferu za 10 na stadionu mada ima i dio navijaca koji su skloni radikalnom ponasanju i nacistickim pozdravima zbog cega su vise puta kaznjeni u klubu, Sarajevo ce imati lijepu podrsku u svakom slucaju!
oko 5000 karata ce biti za gostujuce navijace a prijatelj mi je navikac Gladbacha i kaze da je procitao na nekom svabskom forumu da ce doci oko 3000-3500 navijaca iz dresdena
*navijac
pizza ti si napaceni zeljevac
isti ovi iz dresdena dođu na tabiju i bacaju pive koje piju lljudima u avlije i sa njima horde zla i sad ih treba veličati,klošari obični,to murija treba pomesti
Ovo su tebi teški dani. Izuzetno teški. Navikni se na njih, očvrsni malo, jer će potrajati godinama i dekadama. Neće ti biti lako.
Naravno da hoće! 10.000 Hordi + UD u 'Gladbachu i 0:2 za Saraj'vo... au, al moćno zvuči... :)
nacisti i najvece fukare njem. fzdbala. uz pitare super tim
SA SA SARAJEVO IMA CUDNU MOC!
Nece, bodrit ce svinjski.