Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja kazem da ce M:UTD. osvojiti ligu sampiona !!!!
padnem li na kladionici spalicu ti pipke
A sto ga pogodi...svaka cast :) Ocito hobotnica ne voli Barcu ili mozda Barcin amblem... :) Garant joj smeta boja...a onaj Paul se trebo zvati Vidoviti Dzemil :)
je8la vas vise hobotnica i kornjaca i ostale progno-zivotinje
tješite se bacini navijači----Idemo Mančo
poslije tekme hobotnicu pripremiti na bosanski način-hobotnicu skuhati sa dosta povrća, a u blizini jedno janje na ražnju pripremit. kad se hobotnica skuha i janje ispeče, hobotnicu baciti kerovima da ne dosađuju dok mi budemo janje njupali!!
Ta hobotnica je jos lani uginula!!!!!!!!!
nego sta cemo s vjeronaukom u skolama????
man utd osvaja
A ja hobotnici prognoziram ovo 1 hobotnica (oko 1 kg) 1 kg krumpira 1 veća glavica luka 3 češnjaka 6 žlica maslinovog ulja 6 žlica običnog ulja sol, papar, ružmarin po ukusu 1 dl bijelog vina Hobotnicu treba dobro očistiti od utrobe, oprati, odstraniti kljun. Da bi meso hobotnice bilo mekano postoji, više načina pripreme. Najčešće se hobotnica nalupa batom. Umjesto toga može se kratko (15-ak minuta) prokuhati u malo vode u koju se stavi pluteni čep kako bi hobotnica ispustila višak tekućine i sluzi. Najbolje je ipak zamrznuti hobotnicu, kako ne bi bila žilava nakon pečenja. U odgovarajući lim na hladno ulje staviti krumpir i luk izrezan na veće ploške. Na to staviti očišćenu i pripremljenu hobotnicu. Sve posuti ružmarinom i malo posoliti. Pokriti aluminijskom folijom i peći uz podlijevanje vodom na temperaturi 180°C oko 60 minuta. Potkraj pečenja zaliti vinom i dodati sjeckani češnjak i peršin. Kratko zapeći bez folije.
a ciji je igrac ta hobotnica ???? jel igra u realu ili u barceloni...moze li mi neko reci...i koji je broj posto skupljam slicice...
moja krava kaze da joj fali trave,pa šta?
prognozirala je i real i gdje su sad ? i cuj iker :( sta se sad svi furaju na paula BARCA
jesu vala dopizdili sa ovim hobotnicama jeble ih one
ovaj put pogadja
hoces po šampite?
on nije paolo znaci nema pojma